من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خارجیا کلا نسبت به ما خیلی متفاوتن از نظر شادی و شوخی
امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین خانه ایی پر ازعشق و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
فک کنم فقط منم که از برنامش بدم میاد مزخرفه اصلنم خنده دار نیستن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
موافقم .فکرمیکنن حالا یه رگش خارجیه چقدر خاصه😶اونجا که نعیمه دستشو بوسید من ناراحت شدم اخه هیچ عکس العملی نشون نداد انگار از خداش بود.طفلی نعیمه صاف و ساده
دقیقا منم موافقم خوشگل و مهربونه ولی برای کار طنز اصلا خوب نیست ولی خیلی هواشو دارن علیخانی هم هواشو داره که علیخانی به هر کی هر کی رو نمیده ولی برای گلوریا خیلی احترام قائله برعکس اون نعیمه بدبخت رو میکوبه،،میدونی به نظرم به خاطر اینه که نه گلوریا نه شوهرش ساعد هیچکدومشون به هیچکی حتی دوست و همکاراشون رو نمیدن و هر کی رو تو جایگاه خودش نگه میدارن،به قولی رو دادی باید آسترم بدی حکایت نعیمه