2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه بخاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردای ایرانی واقعا حیثیت همه رو بردن هرکدوم ی مشغله داره و زن الویت آخرشوهر من میگه الویت مادرم میگم ...

قانونم هیچ حقی برای زن قائل نیست الان من عمرمو گذاشتم جونیمو گذاشتم شکم پاره شده تا چیزی میگم جوابم اینه هری چرا اینهمه ظلم باید تحمل کنم میگن اسلام دین عدالته پس چرا مردهای خارجی که پایبند اسلام نیستن رفتارشون خوبه ولی مردای مسلمان مثله برده با زن رفتار میکنن

واقعا همینه 

ببین بابام مامانم برادرم منو مثل اسکولاری بار آوردن همه میخرم میکردن برای حرف مردم نگن دختر فلانی بعدم خودشون شوهرم دادن 

مادرم برای اینکه سوار اتوبوس نشم برم مدرسه دور میگفت شوهرش بدیم 

بزور درس خوندم دانشگاه رفتم کار کردم آنقدر پشتوانه نداشتم رییسم اذیتم می‌کرد اومدم بیرون شوهرم دادن 

همیشه با احساساتم بازی شده 

من هرگز نوازش رو نکشیدم ولی کتک تحقیر فحش بی احترامی از اول بوده

قانونم هیچ حقی برای زن قائل نیست الان من عمرمو گذاشتم جونیمو گذاشتم شکم پاره شده تا چیزی میگم جوابم ...

بخدا من خودم حسرت همه مردها و پسرا فامیل  دوست و آشنام بعد اینا ...

حتی زنا تو فامیلامون حتی فامیلای شوهرم میگن مثل تو ندیدیم

چه فایده

وقتی زیادی برطرف نسبت به هرکس لطف میکنی طرف هوا ورش میداره من ب این نتیجه رسیدم باید آروم آروم داده هامونو پس بگیریم تا جای خالی و بلد بودن بد بودن به چشم بیاد

واقعا همینه ببین بابام مامانم برادرم منو مثل اسکولاری بار آوردن همه میخرم میکردن برای حرف مردم نگن د ...

عزیزم. خواهر منم دوس نداشت ازدواج کنه ولی پدرم همش نگران بود میگفت دختر باید شوهر کنه و..... ازین افکار قدیمی اجازه تنهایی بیرون رفتن رو نداشتیم وخیلی محدودیت های دیگه حالا خوبه تو دانشگاه رفتی ما که اصلا وارد جامعه نشدیم. خواهرم خیلی سختی کشید فقط تنها کمکی که پدرم به خواهرم کرد این بود واسه طلاق پشتش بود 

عزیزم. خواهر منم دوس نداشت ازدواج کنه ولی پدرم همش نگران بود میگفت دختر باید شوهر کنه و..... ازین اف ...

باز خدا رو شکر

بمن گفتن برو اون دوتا رم رد کنیم بخت اونا و داداشمو بستی در حالیکه واسه داداشم صدتا رفتن خواستگاری 

خانواده من پسر دوستن خانواده شوهرم بدتر

من 14 سال بلایی نبوده. ندیده و حرفی نبوده نشنیده باشم 

آخه کدوم بی غیرتی که جانمازم آب بکشه ب زنش میگه برو خرج خودتو از هر راهی درآر

الان خواهرام مجردن و بابام جرات نداره بهشون تو بگه

باز خدا رو شکربمن گفتن برو اون دوتا رم رد کنیم بخت اونا و داداشمو بستی در حالیکه واسه داداشم صدتا رف ...

خیلی بده طرز بیان شون انگار دختر کالاس. مادر من کلا با ازدواج من و خواهرم مخالف بود میگفت درس بخونید دستت تون تو جیب خودتون باشه شوهر میخواید چکار. ولی من گوش ندادم تو سن کم ازدواج کردم ولی هر چی خواستکار واسه خواهرم اومد بدون اینکه به پدرم اطلاع بده رد میکرد تا شوهر اولش موقعی که اومدن خواستگاری پدرم متاسفانه خونه بود مامانم نتونست کاری کنه.بچه داری؟ مدرک دانشگاهی داری؟ 

خیلی بده طرز بیان شون انگار دختر کالاس. مادر من کلا با ازدواج من و خواهرم مخالف بود میگفت درس بخونید ...

برعکس مادر من 

واقعا از خانوادم بیزارم چون تعصب و ریا و نابلدیهاشون ما رو بدبخت کرد

خیرسرم مشاورم ی بچه دارم

یکی از مشکلاتم رشتمه از روز اول شوهرم و خانوادش باهام کل داشتن

شوهرم از حسودی رفت لیسانس گرفت تو خونه میخوند امتحان میداد جرات نداشتیم جیک بزنیم کلی کاراشو خودم میکردم جای تشکرشه 

آدم بد ذات حسوده و ناسپاسیه 

آنقدر اذیتم کرده واقعا ازش بیزارم

برعکس مادر من واقعا از خانوادم بیزارم چون تعصب و ریا و نابلدیهاشون ما رو بدبخت کردخیرسرم مشاورم ی بچ ...

اگه میتونی حتما برو روانشناس. خیلی خوبه رواندرمانی کنی چون فشار مشکلات آدمو نابود میکنه و زندگی رو به کام آدم تلخ میکنه. نمیتونی جدا شی؟ 

اگه میتونی حتما برو روانشناس. خیلی خوبه رواندرمانی کنی چون فشار مشکلات آدمو نابود میکنه و زندگی رو ب ...

چرا میتونم هم بهم خونه میده هم ماشین هم بچه

ببین موندم دارم بدبختیا و خاریشونو میبینم وگرنه کلن با هم غریبه ایم 

شوهر من بیعاره 

الان تو سرشه منو دک کنه بره ی دختر تو فامیلاشون بگیره ی زمینم توی ذهاتشون گرفته وایسه زندگی کنه و شورا بشه و ...

خیلی آدم نقشه کش و بدذاتیه موندم تا نقشه هاشو رسوا کنم

ببین اگر سریال مهیار عیار رو ببینی شوهر من خود مقصودبیکه کلانتره

چرا میتونم هم بهم خونه میده هم ماشین هم بچهببین موندم دارم بدبختیا و خاریشونو میبینم وگرنه کلن با هم ...

به نطر من جدا شی بهتره تا روان خودتو نابود کنی. با آدم بد ذات و حیله گر سخته زندگی کنی البته خودت بهتر صلاح زندگی تو میدونی

چرا با رشته ت مشکل دارن.

نه کل دارن

از اول گفتن مشاورا و روانشناسا میگن خودشون مشکل دارن

ی دیپلمه تو کل تبارشون نیست بعد من با رزومه بلند بالا عروسیشون شدم جای افتخار حسادت میکردن اگر بدونی چه چرت و پروایی میگفتن

اینا بدذاتن آدما رو کوچیک میکنن بعد تحقیر میکنن 

خیرم از زندگی ندیدنا باز درست نمیشن