2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه بخاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست
نه کل دارناز اول گفتن مشاورا و روانشناسا میگن خودشون مشکل دارنی دیپلمه تو کل تبارشون نیست بعد من با ...

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.میگفتی حالا که میگین مشکل دارن چرا اومدین منو گرفتین. وضع مالی تون چطوره شوهرت چکاره س؟ 

به نطر من جدا شی بهتره تا روان خودتو نابود کنی. با آدم بد ذات و حیله گر سخته زندگی کنی البته خودت به ...

آخه برم اینا همه بدبختیا و کاسه کوزه ها رو میریزن سر من 

فقط منتظرم خبر شوهرمو بیارن همین ترجیح میدم بیوه بشم تا مطلقه اونم بخاطر بچم

اون بره زن بگیره من همش نگران خودم و بچه و جامعه تو این مملکت غلط کرده باید بیاره ما رشد کنیم این. مجازاتشه 

برای زن بیوه و بچه یتیم دل میسوزونن ولی به زن مطلقه و بچه طلاق جور دیگه نگاه میکنن 

بچه های طلاق حتی پسرش ابزار سو استفاده میشن

موندم دارم دغش میدم و تلافی میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.میگفتی حالا که میگین مشکل دارن چرا اومدین منو گرفتین. وضع مال ...

خوبه ک زبونش دراز شده البته منو گرفت خودش بود و لباس تنش حتی عروسی نگرفتیم الان دوتا خونه زمین شهرستان ماشین و کلی ادعا و زبون دراز و لیسانس صدقه سر من و ناسپاسی

آخه برم اینا همه بدبختیا و کاسه کوزه ها رو میریزن سر من فقط منتظرم خبر شوهرمو بیارن همین ترجیح میدم ...

خب اگه انقدر قوی هستی و میتونی به زندگیت ادامه بده. من خودم ادم کم طاقتی هستم شایدم چون سختی زیاد کشیدم دیگه تحمل ندارم و زود خسته میشم

خب اگه انقدر قوی هستی و میتونی به زندگیت ادامه بده. من خودم ادم کم طاقتی هستم شایدم چون سختی زیاد کش ...

بخدا قد من زجر نکشیدی

من خونه پدرم ی روز خوش نداشتم

بابام میگفت ذثداداشت جوونه شلوار بلوز گشاد دامن جوراب روسری زپوش بعد داداشم تو اتاقش ماهواره داشت 

داداشم با پاهاش دستامو میرفت تف می‌کرد تو دهنم 

مادرم. پاتلفن آنقدر بهم بی احترامی می‌کرد دوستام میگفتن زن باباته

عموم بهم دست دراز کرد

حتی از بابام میترسیدم

عوضش الان بیا برو اون آدما رو ببین

واسه همین به پشتوانه خدا نشستم

بخدا قد من زجر نکشیدیمن خونه پدرم ی روز خوش نداشتمبابام میگفت ذثداداشت جوونه شلوار بلوز گشاد دامن جو ...

چرا عزیزم منم تا دلت بخواد کشیدم چ کتکایی که از برادرام سر هیچ و پوچ نخوردم و هیچ حمایتی از سمت پدر و مادرم نشدم ازین بدتر. فک کن بچه بودم دوستم میومد دنبالم داداشم نمیذاشت برم یه بار انقد با سیلی زد تو صورتم میکفت دخترو باید اینجوری بزنی که گوش بده. حتی تو خونه ارایش میکردم با حرفای زشت و توهین برخورد میکرد در صورتی که من بیرون میرفتم ارایش نمیکردم. باحجاب بودم و هستم. یه بار تو دوران نامزدی کتکم زد بابام و مامانم انگار ماست. امان از خانوده های پسر پرست. از پسر متنفرم و خدا صدام رو شنید و دوتا دختر بهم داد که اجازه نمیدم کسی بهشون اخم کنه به شدت برخورد میکنم باهاشون. 

چرا عزیزم منم تا دلت بخواد کشیدم چ کتکایی که از برادرام سر هیچ و پوچ نخوردم و هیچ حمایتی از سمت پدر ...

منم همینا رو تجربه کردم میفهمم چی میگی خانواده های پسر پرست واقعا سمن