2777
2789
عنوان

دوستان چیکار کنم نمیتونم از خانوادهوشوهرم حس خوب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
عزیزم این کارایی که گفتی رو فقط خواهر آدم می‌کنه نه خواهرشوهر

مگه چی گفتم ک اینا ی چیزای خیلیییی کم و طبیعی ی شخص برا ی حموم رفتن ی تعارف کوچک میکرد بد بووود؟؟یا اینکه ی یارم نگفت بیا بریم بیرون من اصلا اینجا رو بلد نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون باید ب تو بگه برو حموم؟اون باید بگه رنگاتو بیار برات رنگ کنم!عجبا

حرف شما صحیح 

ولی قبول داری اگه دوست صمیمیش بود میگفت؟

می‌گفت مثلاً فلانی یه هفته‌س حموم نرفتی بیا بهت حوله بدم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
مگه چی گفتم ک اینا ی چیزای خیلیییی کم و طبیعی ی شخص برا ی حموم رفتن ی تعارف کوچک میکرد بد بووود؟؟یا ...

منظورم اینه که خواهر شوهر رو مثل خواهر نبین گلم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
حرف شما صحیح ولی قبول داری اگه دوست صمیمیش بود میگفت؟می‌گفت مثلاً فلانی یه هفته‌س حموم نرفتی بیا بهت ...

ببین مشخصه اینا سرشون تو لاک خودشونه و درون گران و با کسی صمیمی نمیشن ولی خیلی زشته انقد حموم نری ک بقیه بهت بگن بنظرم اونجوری آدم بیشتر باید ناراحت بشه

مگه چی گفتم ک اینا ی چیزای خیلیییی کم و طبیعی ی شخص برا ی حموم رفتن ی تعارف کوچک میکرد بد بووود؟؟یا ...

حموم رو خودت باید بگی که میتونم برم دوش بگیرم و قطعا میگن بله بفرما برو

اما بیرون رفتن خب با همسرت برو یا تنهایی . شاید اون دوست نداره بره بیرون یا با شما جایی بره 

ترجیح میده رسمی و سرد باشه روابطتون 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan