2777
2789
عنوان

مامانای پسر دار بیاید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 101 پست
عزیزم نه چهره بچه معلومه نه خود کاربر .نی نی سایت هم ماهیتش برای راهنمایی و سوالای پزشکیه

الان شما پزشکی یا من ؟🤣🤣🤣الان کدوم دکتر متخصص بخت برگشته تو نی نی سایت پلاسه ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نور افتاده روش من نمیتوتم تشخیص بدم انگار شبیه مال بچه منه ازکجابفهمم چشبندگی داره یانه

عزمزمه مشخصه.عذر میخوام کلاهک اش رو نگاه کن.داخل پوسته.پوست آلت رو بکشی عقب کلاهک باید واضح و کامل بیرون باشه.برای این کوچولو چسبیده ب پوست.پسر خودمم همین جور شد.من دلم نمیومد هربار پوشکش رو عوض میکنم بکشم عقب ی  پماد بزنم.میترسیدم.تا ک حس کردم از اطراف داره میچسبه و بردم دکتر.طفلک رو همچین کشید عقب بچه از درد می‌پیچید.همین الانم انقدر حساسه

نور افتاده روش من نمیتوتم تشخیص بدم انگار شبیه مال بچه منه ازکجابفهمم چشبندگی داره یانه

مجاری ادرارش رو میگی؟ 

سوراخش ریزه 

دکتر معاینه کنه میفهمه 

شک داری چکاب ببر مهمه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
توی پیرزن دچار لغزش نمیشی اما الان دخترای کم سن و سالم میان اینجا جالب نیست این چیزارو ببیننضمن کدوم ...

کلا ما ایرانیا عقل و شعورمون و منطقمون توی شورتمونه.... که همه چیو از باب جنسی نگاه میکنید.... بس کنید دیگه...دنیا و عالم ب کجا رسید ما ب کجا

عزیزم ناراحت نشی. اگرواقعا نادانسته گذاشتی بدون اینجا سایت عمومیه وباتوجه به اینکه کسی دکتر نیست گذاشتن همچین عکسی حیا رو درجامعه کم میکنه این برای جامعه اسلامی خوب نیست. حالا وارد این نمیشم که چه تاثیراتی ناخواسته روی خود اون بچه میزاره که حتما برات عزیزه.

میتونستی بگی کسی دکترهست وعکس رو براش خصوصی بفرستی واگرنه کاردرست مراجعه به دکتره 

توی پیرزن دچار لغزش نمیشی اما الان دخترای کم سن و سالم میان اینجا جالب نیست این چیزارو ببیننضمن کدوم ...

چ بی ادب😐

نـــفـرینِ دگـــر درخـور ایــــن جـور نـدارم عــــــاشـق نـــشـود آنـــــــکه مـرا از تــو جــــدا کـــرد🖤😔                                 هنــوزم گـــوشه ی قـــــلبم بابــت چیـــــزایی کـــ حـقـــــم نـبـــــود ولــــی تــجــربـــشون کــــردم درد میـــــکنهـ 😔💔                                                حتـــی جـای خـــــــالیت از حاضــــران هم قشنگتـــــره 💔                                                      دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤