2777
2789
عنوان

مامانای پسر دار بیاید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 101 پست
بعد عزیز دارم میگم من پسر دارم تجربه چسبندگی هم دارم اینم اینم چسبندگی داده اورولوژ یکم کرم میزنه می ...

نور افتاده روش من نمیتوتم تشخیص بدم انگار شبیه مال بچه منه ازکجابفهمم چشبندگی داره یانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دودو.ل یه بچه ۷ ماهه پای کدوم از ماها دچار لغزش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی پیرزن دچار لغزش نمیشی اما الان دخترای کم سن و سالم میان اینجا جالب نیست این چیزارو ببینن

ضمن کدوممون دکترین که میتونین نسخه بپیچین برا این بچه؟؟؟

اه اه اه

نور افتاده روش من نمیتوتم تشخیص بدم انگار شبیه مال بچه منه ازکجابفهمم چشبندگی داره یانه

خب توضیحش سخته 

ببخشید دیگه شما هم متاهلی الت نرمال دیدی لابد دیگه 

اون ناحیه پوست دور کلاهک نباید به گوشت چسبیده باشه وقتی با دست بکشی عقب 

این چسبیده 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

باید ببر دکتر 

تو عکس نمیشه دقیق فهمید ولی به نظر میاد تنگه مجاریش 

اسی خدا خفت نکنه 😂

یهو اومدم تو تاپیک چشمام چهار تا شد 

ولی حتما بگو پیگیری کنه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

سلام عزیزم اره چسبندگی داره ببرش دکتر همونجا میکشه عقب درست میشه واسه پسر منو هفته ی پیش دکتر اینطوری کرد اذیتم نداره 

ولی اینکه گریه میکنه ربطی به چسبندگیش نداره ها چون اون دردی چیزی نداره شاید بخاطر چیز دیگه ای باشه به هرحال ببرش دکتر