اول اینکه نمیدونم باید بیمارستان چیکار کنم گیج شدم کلا
دوم اینکه دکترم گفت اول شیاف میزنن و بعد اگه سقط نشه کورتاژ ... شنیدم سقط با شیاف خیلیی درد داره
قبلا تجربه سقط تو هشت هفتگی داشتم اینکه میگن از درد پری بیشتره کشکه من ک مردمو زنده شدم البته تو خونه سقط کردم ب دلیل ایست قلب ، اما این یکی یازده هفته و سه روزمه اینم متاسفانه توقف رشد و نداشتن ضربان 😭
اخی چی بگم با سرنوشت و قسمت ادما نمیشه جنگید .. منم موندم تو این چیزی ک میگن حتما حکمتیه کاش اصلا دا ...
انشاالله که خیره عزیزم ببخش ناراحتت کردم فقط خواستم به خودت بیای طلایی چیزی بفروشی بفرستی جنین شناسی تکلیف خودتو روشن کنی شاید دلیلی نداشته باشه و مشکل بزرگی نباشه با یه دارو حل بشه
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم خیلی سخته اخه هم اینکه اون حجم خونریزی هم ترس از درد
نه اصلا نگران نباش عزیزم ...منم اول رفتم زایشگاه و اونجا برام هر یک ساعت قرص زیر زبونی استفاده کردن تا سه دوز ولی اصلا درد و خونریزی نداشتم که دیگه ساعت ۱۲ظهر دکتر گفت باید کورتاژ کنم ...بعد از کورتاژ هم اصلا درد نداشتم و عصر هم مرخص شدم
بله من خونریزیم خیلی زیاد بود و دکتر نامرد هم تا مچدست دستش رو برد داخل نه همون دوتا سونو کافیه بر ...
ای بابا همون یبار معاینه بود؟؟ نمیدونستم تو سقطم ادمو ول نمیکنن من زایمان اولم هر بشری از راه میرسید میومد دستشو میکرد داخل جوری ک تخت بغلیم ک زودتر ازمن زایمان کرد ب مامانم گفته بود دخترتون خیلی اذیت کردن