2777
2789
عنوان

خواستگارم

254 بازدید | 30 پست

خیلی پسر خوبیه از نظر چهره و استایل و اخلاق خیلی و کم مذهبی هم هست اهل چیزی نیست و پسر خوبیه اما مشکلم اینه ک 

شغلش ازاده و یعنی درامدش کمه و خونه و ماشین نداره

کاملاااااا دودل شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین شغلا ازاد درامدشون بهتره 

داداشم راننده است ماهی ۱۳۰ تمن حقوقشه 

اون یکی داداشم مهندسه ماهی ۲۰ تمن میدن بهش 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
شغل آزاد؟ درآمد کم؟ بابام رئیس اداره بود الان‌حقوقش ۲۵ تومنه شوهرم آزاد ماهی نزدیک‌۱۰۰ گاهی هم‌بیشتر

خونه نداره ماشین نداره و پدرشون تازه فوت کرده ایشون خونواده رو میگردونه‌...اما خیلی پسر خوبیه خیلی باخداست خیلی با اخلاقه

خونه نداره ماشین نداره و پدرشون تازه فوت کرده ایشون خونواده رو میگردونه‌...اما خیلی پسر خوبیه خیلی ب ...

خوب‌ببین درآمدش چقدره الان‌دولتیا واقعا هشتشون‌گرو‌ نهشونه 

همین شغلا ازاد درامدشون بهتره داداشم راننده است ماهی ۱۳۰ تمن حقوقشه اون یکی داداشم مهندسه ماهی ۲۰ تم ...

میگم خونه نداره ماشین نداره و پدرشون تازه فوت شدن ایشون خرج خونه خودشون میده ولی خیلی پسر خوبیه خیلی با اخلاق با خدا ایناست 

میگم خونه نداره ماشین نداره و پدرشون تازه فوت شدن ایشون خرج خونه خودشون میده ولی خیلی پسر خوبیه خیلی ...

نمیدونم اگه دوسش داری پاش بمون 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
دولتی هم تضمینی واسه در آمد خوبش نیست

اهوم خیلی یعنی من خونواده و خودشونو ک میشناسیم مادر من شیفته ش شده میگه خیلی پسر آقایی هست بهش چند تا از دخترای فامیلشون رو پسشنهاد کردن ایشون گفتن همین خانوم فقط یعنی من 

۲۷

فامیل ما ۲۹سالش بود رفت خاستگاری 

هیچی نداشت فقط یه ماشین

کارشم آزاد بود 

الان خیلی وضعش خوب شده 

باید ببینی زرنگع یا نه؟میتونه بعدا پیشرفت بکنه

ولی خب این دوره زمونه خیلی سخته همه چی گرون شده

نمیدونم اگه دوسش داری پاش بمون

راستش به خواستگار هست دیگه یعنی از طرفی میگم پسر به این مومنی و با ایمانی و پاکی اصلا نیست خب ولی باز از یه طرف میگم خب اینجوریه بعدا به مشکل میخوریم

خجالت میکشم بپرسم 😣

مگه‌خواستگار نیس خوب باید همه چیزو‌بدونی دیگه جلسات اول نپرس بذار چند جلسه بگذره بپرس راستی‌شغلش چیه شاید بتونیم‌حدس بزنیم‌چقدره درامدش