2777
2789
عنوان

من واقعا از ازدواج میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی عرقشونو یادت رفت بگی که مجبوری به روی خودتم نیاری وکنارشون بخوابی البته کاش همین بودفقط..بدترین مردا از نظرمن چند دسته ان

مردای خیانتکار وهیز _مردای معتاد_مردای دست بزن دار و عصبی وبداخلاق_مردای بچه ننه و بیش ازحد وابسته به مادرشو وخانواده اش_مردای خسیس_مردای بی عرضه وتنبل وبی مسئولیت و بی پول چون تلاش نمیکنن فقط میگیرن خونه میخوابن _مردای کنترل گرو شکاک وبدبین_مردای کثیف وشلخته که به نظافتشون اصلا اهمیت نمیدن_ودرآخر مردای دیکتاتور و زورگو وخودخواه که زن و به چشم یه برده میبیننن

امیدوارم ازاین قسمت هیچکی نشه ولی هر مردی حداقل یه دونه از این خصلتهارو داره متاسفانه

خب اشتباه می‌کنی شاید یه آدم خیلی فوق‌العاده دیدی همون که میگی با یکی دوست باشم فکر می‌کنی خدا از به ...

خب با خودم میگم دوستی لااقل بهتره ولی حوصله دیت هم ندارم

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
بوی عرقشونو یادت رفت بگی که مجبوری به روی خودتم نیاری وکنارشون بخوابی البته کاش همین بودفقط..بدترین ...

وای که چقدر شما حق نواختی 

آخه من الان مشکل خاصی ندارم برا چی باید یدونه ازینا رو بیارم ور دل خودم قیافه نحسشون رو تحمل کنم آخه 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
پس بیخیال بابا دیگه اگر کسی اومد رد میکنی میره پی کارشمن خودمم به شخصه از هرچی پسره بدم میاد😂😂

مثل منس

خب با خودم میگم دوستی لااقل بهتره ولی حوصله دیت هم ندارم

فکر می‌کنم درک درستی از رابطه و ازدواج نداری.

صرفا کشش به جنس مخالف داری اونم همراه با سرکوب.

نظر یه مشاور رو بپرس شاید واسه ازدواجت زوده

فکر می‌کنم درک درستی از رابطه و ازدواج نداری.صرفا کشش به جنس مخالف داری اونم همراه با سرکوب.نظر یه م ...

اگه تا چند سال دیگه همین بودم آره میرم حتما

شوهرت رو بفرس لیزر تا پشم نداشته باشه مثل بزمنم شوهرمو فرستادم لیزر

همسر شما قبول کردن 

بعضی مردای ایرانی پشم رو نشونه اصالت میدونن با طرز فکر سمیشون

همسر شما قبول کردن بعضی مردای ایرانی پشم رو نشونه اصالت میدونن با طرز فکر سمیشون

خب این مدل مردا مغز ندارن کودن هستن

بهتره تو همون اشنایی بهش بگی من از پشم متنفرررم و باید بری لیزر

خب این مدل مردا مغز ندارن کودن هستنبهتره تو همون اشنایی بهش بگی من از پشم متنفرررم و باید بری لیزر

خوبه 😂