2777
2789
عنوان

امروز میخام بیمارستان برم سقط کنم خیلی میترسم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 95 پست
وقتی جنین ضربان نداشته باشه خودش خود به خود سقط نمیشه نمی‌دونم شاید روال طبیعی بدن پیش بره بهتر باشه ...

قبلی هشت هفته بودم قبلش واستاد از اول لکه بینی دلشتم البته چون سنش کم بود فک کنم خودش افتاد با کیسه اب اومد بیرون

این یکی خیلی انگار جاشو سفت کرده

ای بابا همون یبار معاینه بود؟؟ نمیدونستم تو سقطم ادمو ول نمیکنن من زایمان اولم هر بشری از راه میرسید ...

بله برای من همون یه بار معاینه کردن البته چون شبم بستری بودم و دکتر خودش نبود شاید برای همین بک بار بود 

ولی بعد سقط حتما همسرت رو بفرست ازمایش چون احتمالا اسپرمش ضعیف هست و خودتم ویتامین ای بخور برای تقویت تخمک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله برای من همون یه بار معاینه کردن البته چون شبم بستری بودم و دکتر خودش نبود شاید برای همین بک بار ...

ممنون

خدا کنه ازمنم یبار باشه یا نباشه انقد بدم میاد از معاینه حد نداره

قبلی هشت هفته بودم قبلش واستاد از اول لکه بینی دلشتم البته چون سنش کم بود فک کنم خودش افتاد با کیسه ...

برای منم رفتم انتی گفتن از هشت هفته دیگه رشد نکردع من هیچ علایمی نداشتم و چون مدت زیادی تو رحم مونده بود دکتر میگفت چسپیده به رحم برای همین سقط نمیشد 

برای منم رفتم انتی گفتن از هشت هفته دیگه رشد نکردع من هیچ علایمی نداشتم و چون مدت زیادی تو رحم مونده ...

واسه من طبق سونو انگار یک هفته س ، ولی بقول شما چسبیده ولم نمیکنه .. هنوز ک هنوزه بعد دو تا سونو میگم نکنه زنده س و اشتباه شده مگه میشه بدون درد و لکه بینی یا خونریزی جنین بمیره 😢

بیمارستان خصوصی رفتین

عزیزم فقط آروم باش و خودت رو اذیت نکن اصلا نمیدونی من چقدر قبلش استرس داشتم و گریه میکردم ...اونقدر استرس داشتم که دلم میخواست بمیرم ولی سمت بیمارستان نرم و از یکی دو روز قبلش مدام گریه و زاری میکردم ولی خب خیلی زود تموم شد و هیچ نگرانی هم نداشت ....شما هم به خدا توکل کن و آروم باش 

واسه من طبق سونو انگار یک هفته س ، ولی بقول شما چسبیده ولم نمیکنه .. هنوز ک هنوزه بعد دو تا سونو میگ ...

من نه درد نه خونریزی هیچی نداشتم از هشت هفته تا یازده هفته نغهمیده بودم بعدشم یک هفته زعفرون و بپر بپر و نمیدونم جوشونده پیاز و نمیدونم برگ گل خرزهره و یعنی هر چی بود خوردم دریغ از یه قطره خون  

برای شما یک هفته ست به نظرم زودتر سقط بشه 

فقط با خودت چیزلی شیرین و‌مقوی ببر من هیچی نبرده بودم یعنی نمیدونستم باید ببرم رسما عین جنازه شده بودم تخت بغلی خدا خیرش بده بهم یه لیوان اب میوه داد سرحال شدم یکم

عزیزم فقط آروم باش و خودت رو اذیت نکن اصلا نمیدونی من چقدر قبلش استرس داشتم و گریه میکردم ...اونقدر ...

بیشتر استرسم از ترسه 

اخه تجربه درد کشیدنو دارم همراهیم ک نمیزارن 

ادم تنها اونهمه باید درد بکشه . اینم انگار عین زایمان با امپول فشاره ک بزور میخان بزاعونن و کلی درد میکشیم الانم انگار بزور قرص میخان جنین بیفته اینارو ک فکر میکنم میخام سکته کنم 😩😭

من نه درد نه خونریزی هیچی نداشتم از هشت هفته تا یازده هفته نغهمیده بودم بعدشم یک هفته زعفرون و بپر ب ...

وای منم هرچی زعفرون و رازیانه و شیوید .. هرکی هرچی گفته خوردم پیاده روی طولانی بچه ب بغل  اصلا تکون نخورده حالا برعکسشم هستا جنین سالم باشه با ی کوتاهی فوری سقط میشه .شانس ماعه انگار . منم الان هنوز امید دارم یا بگم شک ک نکنه زنده س

وای منم هرچی زعفرون و رازیانه و شیوید .. هرکی هرچی گفته خوردم پیاده روی طولانی بچه ب بغل اصلا تکون ...

عزیزم منم همش میکفتم زندس ولی خوب دوتا سونو رفتم دوتاشون تایید کردن ضربان نداره