2777
2789
عنوان

امروز میخام بیمارستان برم سقط کنم خیلی میترسم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 95 پست
بیشتر استرسم از ترسه اخه تجربه درد کشیدنو دارم همراهیم ک نمیزارن ادم تنها اونهمه باید درد بکشه . این ...

نه نگران نباش من که اصلا درد یا خونریزی نداشتم و دکتر تصمیم گرفت کورتاژ کنه ...انشاءالله که برای شما هم اینجوری باشه خیلی راحت و بدون درد تموم شه و سلامت به خونه برگردی ...منم قبلش استرس و ترس داشتم و مدام حالت تهوع داشتم و تمام شب قبل رو بیدار بودم و گریه میکردم و همش میگفتم چرا من تو درد سر افتادم و این اتفاق واسم افتاده ولی بعدش خیلی راحت تموم شد...درکت میکنم می‌دونم چه حالی داری ولی خب سعی کن آروم باشی و خودت رو اذیت نکنی 

عزیزم نگران نباش خدا کمکت میکنه

من تو ۲۱ هفته سقط کردم مردم و زنده شده

دردش به کنار هنوز که هنوز حسرتش به دلمه

همش میگم اگه پسرم بود الان کلاس چهارم بود

نتونستم فراموشش کنم با اینکه الان دو تا بچه دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگران نباش من که اصلا درد یا خونریزی نداشتم و دکتر تصمیم گرفت کورتاژ کنه ...انشاءالله که برای شما ...

چشم ممنونم خیلی خیلی لطف کردی با پیامات ارومتر شدم . خدا خیرت بده 🙏

عزیزم نگران نباش خدا کمکت میکنهمن تو ۲۱ هفته سقط کردم مردم و زنده شدهدردش به کنار هنوز که هنوز حسرتش ...

ای خدا چقدر سخت انشالله خدا ب دلتون ارامش بده

سن شما خیلی سختر بوده کامل بوده یجورایی دیگه 

ای خدا چقدر سخت انشالله خدا ب دلتون ارامش بدهسن شما خیلی سختر بوده کامل بوده یجورایی دیگه

اره کامل بود

هیچ مشکلی هم نداشت طفلی

یادمه ضربان قلب و کیسه آب و …همه چی اوکی بود

خودشون کیسه ابمو پاره کردن

عزیزم چی شد خوبی یه لحظه تاپیکت رو دیدم دوباره

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام خانمی. منم این تجربه رو داشتم. یکبار بیمارستان بستری شدم به خدا رسیدم تا دفع شد. بار بعد با نسخه طب سنتی خانم دکتر دانش، تو خونه دفع شد، حدود یک ساعت درد زایمان و بعدش دفع کامل، نسبت به بیمارستان خیلی بهتر بود. نمیدونم کدوم شهر هستین، خانم دکتر عطیه سادات دانش، هیات علمی سلامتکده طب سنتی قم هستن، یک پزشک متعهد و کار بلد. انشاالله کار شما هم راحت انجام بشه.