اول اینکه نمیدونم باید بیمارستان چیکار کنم گیج شدم کلا
دوم اینکه دکترم گفت اول شیاف میزنن و بعد اگه سقط نشه کورتاژ ... شنیدم سقط با شیاف خیلیی درد داره
قبلا تجربه سقط تو هشت هفتگی داشتم اینکه میگن از درد پری بیشتره کشکه من ک مردمو زنده شدم البته تو خونه سقط کردم ب دلیل ایست قلب ، اما این یکی یازده هفته و سه روزمه اینم متاسفانه توقف رشد و نداشتن ضربان 😭
بیشتر استرسم از ترسه اخه تجربه درد کشیدنو دارم همراهیم ک نمیزارن ادم تنها اونهمه باید درد بکشه . این ...
نه نگران نباش من که اصلا درد یا خونریزی نداشتم و دکتر تصمیم گرفت کورتاژ کنه ...انشاءالله که برای شما هم اینجوری باشه خیلی راحت و بدون درد تموم شه و سلامت به خونه برگردی ...منم قبلش استرس و ترس داشتم و مدام حالت تهوع داشتم و تمام شب قبل رو بیدار بودم و گریه میکردم و همش میگفتم چرا من تو درد سر افتادم و این اتفاق واسم افتاده ولی بعدش خیلی راحت تموم شد...درکت میکنم میدونم چه حالی داری ولی خب سعی کن آروم باشی و خودت رو اذیت نکنی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام خانمی. منم این تجربه رو داشتم. یکبار بیمارستان بستری شدم به خدا رسیدم تا دفع شد. بار بعد با نسخه طب سنتی خانم دکتر دانش، تو خونه دفع شد، حدود یک ساعت درد زایمان و بعدش دفع کامل، نسبت به بیمارستان خیلی بهتر بود. نمیدونم کدوم شهر هستین، خانم دکتر عطیه سادات دانش، هیات علمی سلامتکده طب سنتی قم هستن، یک پزشک متعهد و کار بلد. انشاالله کار شما هم راحت انجام بشه.