2777
2789
عنوان

امروز میخام بیمارستان برم سقط کنم خیلی میترسم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهااا چقد بد الان ایشون بچه دارن ؟

نه گفت ای وی اف سخته نرفت الان چهل و پنج سالشه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

سلام عزیزم انشاءالله خیر باشه به آسانی بگذره برات😥🤲میشه بپرسم چه علائمی داشتی که رفتی گفت توقف رشد ...

ممنون هیچ علایمی نداشتم واسه انتی رفته بودم سونو ۱۲ هفته سه روز بودم انکار ولی گف یازده هفته و سه روزم وقلب نداره

میشه بگید کورتاژ درد داره یا ن .. از اول ک وارد بیمارستان شدین میشه بگین چیکارا کردین

رفتم لباس زایشگاه رو گرفتم بقیه کارا رو شوهرم کرد

اطلاعاتم رو که نوشتن به هر دارویی هم که حساسیت داشتم گفتم پرستاره اومد شیاف گذاشت که نزدیک یک یا دو ساعت بعدش دردم شروع شد تقریبا ساعت ۱۲ شب دردم از درد پریودی بیشتر بود ولی خب تموم تلاشم کردم تحمل کنم کم کم خواب رفتم ساعت ۲ شب خونریزیم شروع شد از خواب بیدار شدم دوستم زیر جام رو عوض کرد و یه نوار بهداشتی خیلی بزرگ گذاشتم اونموقع دیگه دردم تموم شده بود. صبحش بردنم اتاق عمل من هیچ چیزی حس نکردم اصلا حالیم نشد چون از اولش تا اخرش بیهوش بودم یدفعه بیدار شدم دیدم تموم شده بعدازظهرش هم مرخص شدم مثل روزای عادی راحت راه میرفتم بدون هیچ دردی 

خدایا خودت آیندمو بساز💕🌙
یا خداااا میشه لطفا از بدو ورود ب بیمارستان بکید چکار کردیدبعدم ب خودتون نشون دادن ؟ بعد کورتاژ درد ...

رفتم اونجا اولش برام یه قرص دادن زیر زبون و یکی هم گذاشتن واژن بعد من شش وهفت عصر بستری شدم همینطوری تا ساعت سه و چهار شب هر دوساعت یه بار قرص دادن و کذاشتن دیگه تا هشت دوز کامل شد دیگه گفتن بیشتر از این مجاز نیست خونریری شدیدی داشتم واقعیتش انگار شلنگ اب رو باز گذاشته بودن دردم خیلی شدید بود مگه ساکت میشد سرم هم بهم وصل بود 

دیگه ساعتای پنج شش صبح رفتم رو تخت پاهام رو جمع کردم تو شکمم و از خدا خواستم فقط پنج دقیق بخوابم ،خوابم برد ساعت هشت اینا بیدارشدم دکتر زنان اومد معاینه کرد گفت باید بری کورتاژ بردنم کورتاژ اصلا درد نداشت کورتاژ شدم و‌تمام 

کلا تو هرزمینه ای خیلی استرسیم متاسفانه

سلام عزیزم منم یک همچین مشکلی داشتم و اتفاقا مثل شما استرسی هم هستم و از شدت استرس مدام حالت تهوع و افت فشار داشتم .... اصلا خودت رو اذیت نکن آروم آروم باش از خدا می‌خوام به قلبت آرامش بده  

نه گفت ای وی اف سخته نرفت الان چهل و پنج سالشه

اخی چی بگم با سرنوشت و قسمت ادما نمیشه جنگید .. منم موندم تو این چیزی ک میگن حتما حکمتیه کاش اصلا داده نشه وقتی قراره این همه درد بکشیم

طلا یا چیزایی فلزی گوشواره ای و....... همشو حتما در بیار چیزی نپوشیده باشی النگو های من در نمیومد پرستارا دور دستم چسب و یه نایلون پیچیدن اگه برا تو انجام ندادن خودت بهشون بگو

خدایا خودت آیندمو بساز💕🌙
رفتم لباس زایشگاه رو گرفتم بقیه کارا رو شوهرم کرداطلاعاتم رو که نوشتن به هر دارویی هم که حساسیت داشت ...

یا خداا اکثراهم با شیاف دفع نمیکنن چرا ازاول کورتاژ نمیکنن ادم انقد اذیت میشه .

رفتم اونجا اولش برام یه قرص دادن زیر زبون و یکی هم گذاشتن واژن بعد من شش وهفت عصر بستری شدم همینطوری ...

یعنی با همون حجم خونریزی معاینه هم میکنن ؟ قبل اینکه قرص بدن مجدد سونو نمیکنن ؟ یا ب همون دوتا سونو ک بردیم مارارو شروع میکنن