2777
2789

عزیزم لطفا عرق رازیانه رو هم امتحان کن چون من نتیجه گرفتم

روزی یکی دو لیوان بخور 

من یک لیوان صبح میخورم هر روز عالی بود سریع هم جواب می‌داد 

امتحان کن به جواب میرسی و دعام می‌کنی 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

نمیگیره نه خودت رو عذاب بده نه اونو.منم بیچاره تا ۸ماه بیشتر حتی اخراش نمیخورد ب خاطر عفونت ادراری ب زور میدادم هم‌خودم نابود شدم هم بچه گشنگی کشید الان لااااغرو سیاه و کوچیکه با سن۶.ناراحتم چرا نذاشتن شیر خشک بدم.اگه بحث هزینه اس ک فکرشو نکن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و استارتر

چرا سرسینه نمیخرید برای شیردهی؟

هم سینتون زخم نمیشه هم به احتمال قوی بچه سینه رو میگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیگیره خاهرم نمیگیره دورت بگردم

ببین اگه نمیگیره خودتو خسته نکن و این دورانتو با آرامش بگذرون عزیزم ...بهش دیگه شیر خودتو نده 

شیر خشک هم خیلی خوبه ...

بهش بده جون بگیره بچه ...

اینجوری خودت اذیت هستی هیچ اون طفل معصومم اذیت میکنی ...

😎

ببین اگه خیلی اصرار به شیر خودت دادن داری قرص گیاهی لاکتاول عالیه روزی دوتا بخور فوران میکنه شیرت منم همینکارو میکردم فقط میدوشیدم تا اینکه بهداشت گفت حتی اگه شیردوش برقیم بگیری تا ۴۰ روز نهایت بتونی بدوشی فقط باید مک بزنه برو بهداشت مشاور شیردهی بخواه کمکت میکنن شیرش بدی ولی من این تو راهیمو میخوام شیر خشک بدم ول کن بابا خسته شدم دوسال شیر دادم دیگه بسه تو هم شیر حشک بده هیچی نمیشه سخت نگیر من خودم شیر خشکیم

انقدر سینه هامو فشار میدم هر ساعت در حال دوشیدنم

ای وای اینکار اشتباهه خودت رو اذیت می‌کنی اون بچه الان شیرخواره هی دم به دقیقه شیر میخاد تو هم هی باید بدوشی.تو مهمونی میخای چکار‌کنی بعدا.شیر‌خشک بده خودتو راحت کن فامیلای من همه شیر داشتن ولی ندادن شیرخشک دادن این ناراحتی نداره.اکه هم به هیچ عنوان نمیخای شیرخشک بدی اینجور دوشیدن راهش نیست حداقل شیردوش ماما میلک بخر

گلم اگه نمی‌خوای شیر خشک بدی دیگه شیشه نده بهش 

شیشه همیشه راحت تر از سینه اش برای بچه 

منم شرایطم مثل شما بود ولی نوک سینه نداشتم اما انقدر اصرار و تلاش کردم تا بالاخره سینمو گرفت و دیگه شیشه نخواست تا دوماهگی با بچه درگیر بودم 

بماند که بعدها پشیمون شدم

عزیزدلم با اینکه راهی بلد نیستم ولی اومدم تو تاپیکت بگم تنها نیستی و خواستم کمکت کنم حیف مجردم💝

مرسی مهربون لاقل دعام کن خیلی خسته ام از شرایطم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜