2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شیرتو میدوشی خب ؟؟؟اینجوری شیرت کم میشه و درنهایت خشک بذار بچه نوک سینتو بگیره و بمکه اینجوری به ...

نمیگیره خاهرم نمیگیره دورت بگردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

عزیز شاید تو دهنش خوب قرار نمیدی، یه نگاه تو نت بکن، مثلاً یه ذره هوا وارد دهن بچه بشه نمیخوره 

و یه چیز دیگه، امتحان کن ببین تو خواب شیر میخوره 

کپسول شیرافزا روزی سه بار، آب هویج، آبگوشت خرما مایعات و همه چیزایی که خودت می دونی هم ادامه بده ولی اونقد تلاش کن تا سینتو بگیره 

باید بچه مک بزنه تا شیرت بیشتر شه کنجد شیرمو خیلی زیاد میکرد 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

کدوم شهری؟

ی سری کلینیک هایی هستن تخصصی برای شیردهی

ی سر برو 

شاید تغذیه‌ت ضعیفه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

باید با مرکز مشاوره شیردهی که خود بیمارستان داره  مشورت میکردی قطعا برای نوک سینه بزرگ هم راه حلی هست.چطور بچه سر شیشه شیر به اون بزرگی رو میگیره نوک سینه دیگه از اون بزرگتر که نیست.بعدش دوشیدن شیرت با شیردوش و دادن همون شیر با شیشه به بچه خیلی هم کار سختیه و هم سینه رو خشک میکنه حالا هر چی میخای شیرافزا بخور فایده نداره تا وقتی بچه میک نزنه.وتا وقتی شیشه میدی چون شیشه براش راحتتره.فقط شیر دوش ماما میلک شیرت رو کم نمیکنه.که اونم گرونه پنج شش میلیونه فکرکنم اونو بتونی بخری عالیه.نشد با مرکز مشاوره شیردهی که توی اینستا هم هست مشورت کن راهکار بدن

خیلی عکس العمل زیادی دازی از حودت نشوت میدیک‌این تاثیر داره در روح و‌روانت و ترشح شیرت..اروم باشدوتا ...

یه نکته میگم برای مادرایی که احیانا شرایط سابق شما رو دارن 

اگر بچتون شیرتونو نمیخوره، شیرتونو دور نریزین، بانک اهدای شیر مادر وجود داره و خیلی ها حاضرن مبالغی پرداخت کنن و شیرتونو بخرن

به چند تا نوزاد دیگه که مادراشون شیر ندارن کمک میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برنج سرخ شده بخور شیر رو زیاد میکنه. همین استرسی که داری باعث خشک شدن شیرت میشه. واینکه از شیر خشک کمکی استفاده کن. کاری که خودم کردم وخدا رو شکر راضیم

خدایا در این آشفته بازار محبت ، تو تنها شاهد ارزانی ام باش.💔🥀