2777
2789

ببین من خدای این کار هام 😂 اگر غبغب نداری چونه بیشتر بزن دکتر من یک تکنیک داره مثلا یک سی سی میخوام چونه بزنم پیشترش میزنه چونه یکم کنار چونه هم میزنه که فرم خطی بگیره چونه بیشتر به چشم بیاد به دکترت بگو 

منم عاشق چونه تیزم حتما به دکترت بگو پایین گردی چونه رو رو به پایین بزنه جای دیگه بزنه تیز نمیشه بیاد پایین اینم حاصل تجربه های بسیارم در این راهه که بالاخره چیزی که میخپاستم شد در کل اگر صورت کشیده میخوای و غبغب خیلی نداری تمرکزتو بزار رو چونه زاویه زیاد نزن 

ببین من خدای این کار هام 😂 اگر غبغب نداری چونه بیشتر بزن دکتر من یک تکنیک داره مثلا یک سی سی میخوام ...

نه اصلا غبغب ندارم و می‌خوام صورتم لاغر ترم دیده بشه برای امروز ۲ سیسی رزرو کردم بگم چونمو بیشتر بزن تیز بشه خط فکم و کمتر ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا چونه ندارم چقد نیاز بزنم به نظرتون؟

اگر وال داره و خیلی هالیه کم کم ۲ و نیم سیسی من یه ذره. اشتم گفت باید ۲ سیسی بزنم ولی اینم بگم کرم داره ها بزنی هی میخوای بری بزنی من اپلین برای نچرال رفتم الان دنبال تیزم فقط 😂 

نه اصلا غبغب ندارم و می‌خوام صورتم لاغر ترم دیده بشه برای امروز ۲ سیسی رزرو کردم بگم چونمو بیشتر بزن ...

ببین بگو چند سی سی تا الان ردی چونه و چقدر گذشته تا بگم چیکار کنی

اگر غبغب نداری کلا زاویه فک ول کن برای چیته

چونه بزن صورت کشیده میشه ببین چونه پایینش بزن خود گردی چونه بزن ولی بیشتر بگو تمرکز بزار زیر و پایین چونه چون اونجا تزریقش باعث میشه چونه تیز شه 

کنار چونه دیدی ؟ بگو اونا هم یک کوچولو تزریق کنه یک دست کنه کنار چونه دقیقا خط بغل چونه منظورمه حالا عکس میدم متوجه بشی کجاهارو میگم اگر غبغب نداری کلا زاویه ول کن آنچنان تاثیری روی کشیدی صورت نداره دو سی سی بزنی به چونه بغلش کاممملللل صورتت کشیده میشه وایسا عکس بدم بده به دکترت اینجاها بزنی کامل پایین صورت کشیده میشه

بعد صورتت گرده ؟ یا تپله ؟ اینم بگو

ببین بگو چند سی سی تا الان ردی چونه و چقدر گذشته تا بگم چیکار کنیاگر غبغب نداری کلا زاویه فک ول کن ب ...

نه لپ اینا اصلا ندارم ولی گرده 

خیلی زده یک سال پ خورده ایه هر دوماه دارم دو سیسی میزنم ولی جذب میشه 

آره اون بغل چونمم زده 

آره برام بفرست بی زحمت 

نه لپ اینا اصلا ندارم ولی گرده خیلی زده یک سال پ خورده ایه هر دوماه دارم دو سیسی میزنم ولی جذب میشه ...

ببین عزیزم من بوکال فت کردم حتما انجام بده اگر انجام ندادی واقعا صورتم کشیده و لاغر شد 

بعد ژل نباید اینقدر کم حجم بده یا کوتاه مدت کم بشه چه برندی می‌زنی ؟ زیر رووفیل دیگه نزن اگر می‌زنی 

من بوکال کردم ژل چونه هم زدم بغل چونه هم خود دکترم کم زد برام ولی فرم داد برای کنار چونه زیاد لازم نیست زده بشه

و اینکه چند روز دیگه نوبت ژل گونه هم دارم این کار ها کامل صورتم کشیده کرد مخصوصا بوکال فت تا قبل بوکال هر کار میکردم اونقدر از گردی خارج نمیشد بوکال کردم الانم چونه یکم بزنم کامل کشیده میشه اینم یادت باشه تونستی انجام بده الان عکس میزارم برات

ببین عزیزم من بوکال فت کردم حتما انجام بده اگر انجام ندادی واقعا صورتم کشیده و لاغر شد بعد ژل نباید ...

پیج دکترتو بهم میدی عزیزم 

برند جالور فقط یکم برام میمونه 

منتظزم عزیزم مرسی 

پیج دکترتو بهم میدی عزیزم برند جالور فقط یکم برام میمونه منتظزم عزیزم مرسی

عزیزم من همدانم ولی همه جا بوکال انجام میدن اگر همدانی برات بزارم اگر نه که هیچی تهران هم جای خوب میشناسم 

نشنیدم اسم برند رو ولی اگر میبینی جوابگو نیست تغییرش بده رووفیل هم موندگاری حجم دهنش بالاست هم قیمتش اونقدر بالا نیست

نه لپ اینا اصلا ندارم ولی گرده خیلی زده یک سال پ خورده ایه هر دوماه دارم دو سیسی میزنم ولی جذب میشه ...

عکس هم گذاشتم نمیدونم اپلود شد یا نه 

اگر نشد فرم چونه هایی که دوست داری شات بکیر نشون دکترت بده بگو اینجوری میخوای بعد دقت کن کجاها تزریق شده که اونجمری سده من خودم به دکترم میگفتم کجاهارو بزنه تا اونجوری بشه چون نچرال کار شدن بیشتری ها

عکس هم گذاشتم نمیدونم اپلود شد یا نه اگر نشد فرم چونه هایی که دوست داری شات بکیر نشون دکترت بده بگو ...

نیومد عزیزم 

نیکا فلاحی هست یه ویدیو گذاشته تو اب اهنگ میخونه من اونجوری دوست دارم تیز