2777
2789
والا چی بگم انگار خدا هم باهام لجه شایدم نمیخواد دنیارو بهم بده آخرتو بدهشایدم نه دنیا نه آخرت🙂💔

ببین من از همین کامنتت با اطمینان میگم انرژی زنانه ات خیلی پایینه

خودت رو دوست نداری

و میدونی این حس رو به دیگران منتقل میکنی

بجای مقایسه و ناله نفرین تو «رفتار های مثبت» اون دختر دقیق شو و ازش یاد بگیر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم ببینی و دلت خنک بشه.خیلی حس خوبیه

انشالله من بدترین روز ها گذروندم حامله بودم ب شوهرم گفته بود زنت لاغره هزار تا حرف دیگه انقدر چاقیش ب روخم کشید که شوهر عوضیم هم چاق دوس داشت. اخ زخم دلم تازه شد

خراب ها توبه نمیدونن چیه عزیزم اونا جلو چشم خود آدم ب شوهر آدم نخ میدن

😥😥 خدا هدایتشون کنه بالاخره 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

منم یه دوستی داشتم دقیقا همینطوری بود ینی تمام پسرای شهر میشناختنش با خیلیا بود پارتی مختلط میرفت معذرت میخوام یه زمانی  هم ببخشید با یه گروه پسر بودکه  با همشون س ک س داشت از زمان راهنمایی اولین س ک س رو داشت دیگه خودتون حساب کنید تا بعد دانشگاه همچنان فعال بود با این و اون از آخر هم با یه پسر پولدار ازدواج کرد الانم۶ سال دارن له خوبی زندگی میکنن به خدا حسودی نمیکنم ولی واقعا در عجبم 

مهم ترین چیزش اینه که خودشون رو دوست دارنواقعا دوست دارنتو ابراز احساساتشون خلاق و رها هستنزبان بدنش ...

من بداخلاقم ی جورایی لحن حرف زدم تنده دست خودم نیست خیلی چیزا باعث شد ب همچین زنی تبدیل شم

تون خراب نیست دختر . تو حسودیییی حسودددد

تو از کجا میدونی خراب نیست؟ ادمی که با مرد زن دار وارد رابطه بشه خراب نیست؟ جلو خودم به مرده پیام عاشقانه میداد...

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بعضیا عجیب شانس دارن...

اون وقت من و مادر و خواهرم که بدبختیم

و شوهر خواهرم و پدرم کتک میزنن و خسیس و شکاک و بد دل و وبددهن و بداخلاقن و الکی بهمون تهمت میزنن چی بگیم؟!

تو رو خدا و قرآن دعا کنید خواهرم از دست شوهرش خلاص شه و همین هفته طلاق بگیره و انشالله ازدواج دوم خواهرم عالی در بیاد 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

والا من اجیم یه رفیق داشت هی می گفتم خدا شانس بده بهش چ استوری میذاره چ عاشقشه بعدها فهمیدم همش تظاهره اصن تو خلوت دعوادارن 

و دختره چقدد پیش دعانویسو طلسمو اینجا داشت برا پسره ک نگم برات  یه نایلون پر زبان بندو و از قدیم گفتن ادمهایی ک از عشقشون جار بزنن کمتر عاشقن رابطه های پنهانی  موفق تره 

و در مورد شانس بگم نیس یه برنامه هست اسمش چی بود دیت لاین چیه پیشنهاد میکنم ببینش

دختره ازز بسس با این و اون بوده بلد بوده یاد گزفته مرداهم ظاهر بین تو از کجا بخوای سواد رابطه داشتباشی طرفت رو تور کنی 

بنظرم یکی سرزبون سیاست و یکم خوشگلی به خرج بدیی توام شانس پیدا میکنی  خرا با شانس ندارن اونا بلدن 

ازدواجم مثل رانندگی میمونه وقتی بلد باشییی راحتی وگرنه تصادف میکنی 

تو ازکجا میدونی چیکارکرده یارو عاشقش شده اینا رمز موفقیت میخواد تا شانس

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

من بداخلاقم ی جورایی لحن حرف زدم تنده دست خودم نیست خیلی چیزا باعث شد ب همچین زنی تبدیل شم

میفهمم که پشت بداخلاقیت اسیب هست

ولی کنترلش کن

چطور جلوی یه ادم غریبه میتونی خوش خلق باشی، پیش خودت و اطرافیانت هم میتونی

بداخلاقی خیلی سرد کننده است

ببین یه چیزی بگم بهت.. کسایی که اینجورین ولی دلشون پاکه رو خدا یکی میزاره جلو پاشون که انقدر از عشق سیراب بشن که گناه رو بزارن کنار و به اصطلاح آدم بشن

من اینجوری فکر میکنم

یه جورایی فرصت میده بهشون

تو از کجا میدونی خراب نیست؟ ادمی که با مرد زن دار وارد رابطه بشه خراب نیست؟ جلو خودم به مرده پیام عا ...

ببین هیچوقت به هیچ ادمی نگو بد... شاید توبه کرده خدا بخشیدتش و بهش یه همسر خوب داده . مهم ذهنیت ادماست . عقل نباید تو چشم باشه .

والا چی بگم انگار خدا هم باهام لجه شایدم نمیخواد دنیارو بهم بده آخرتو بدهشایدم نه دنیا نه آخرت🙂💔

اگه از ته دل به خدا باور داشته باشید اینطوری به زندگی نگاه نمیکنید هیچوقت اینطوری فکر نمیکنید...اتفاقا خدا خیلی از جوابارو چه خوب چه بد تو همین دنیا میده نمیزاره برا اخرت