2777
2789
ت‌ فقط ظاهر و میبینی سالهاست که دیگه ظاهر زندگی کسی و باور نمیکنم میدونم پشت پرده اونی که من دارم می ...

منکه بعید میدونم 

بالاخره یه جا سوتی ای چیزی یه جا باید لو برن اگه باطن بدی دارن

پس چرا هیچوقت ظاهرشون بهم نمیریزه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید توبع کردع و ب اینجا رسیده 

شاید جلو مردم حفظ ظاهر میکنن و باطن زندگیشون اون چیزی نیست ک نشون میدن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
هیچوقت از روی ظاهر زندگی بقیه رو قضاوت نکنید.. راجب خودتونم اینو تلقین نکنید بی شک خدا در و تخته رو ...

والا چی بگم انگار خدا هم باهام لجه 

شایدم نمیخواد دنیارو بهم بده آخرتو بده

شایدم نه دنیا نه آخرت🙂💔

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

حسودی نکن شاید شوهر تو از اون بهتر بود اون حسودی کرد به تو😂

۲۶ سالم شده دیگه امیدی ندارم

من دختر خاله خودم هرز ترین دختر بود که میشناختم همزمان با چند نفر بود متاسفانه با شوهر منم ریخته بود روم اون ب خدا واگذار کردم الان نامزد کرده خیلی تعریف نامزدش میکنن ولی خدا جای حق نشسته انشالله سیاه بخت بشه من ببینم

شما مشکلت اینه که با کسی نبودن رو امتیاز میدونی .خب شما تجربه ت در دابطه عاطفی کمتره دیگه 

حالا نمیگم مشکله ولی لاقل اینو امتیاز ندون 

آدما باید بتونن با جنس مخالف تعامل داشته باشن این بدیهیه و حتی امتیازه 

(اون مرد زن دار رو تایید نمیکنم )

نه شانس نیستاینجور دخترا تو این تجربه ها قلق مردها رو یاد میگیرنو در کل انرژی زنانه شون هم بالاست

خواستم تایپ کنم شما گفته بودی دقیقا همینهههههه 

بعد اون جمله معروف خرابا شانس دارن سر زبون افتاده در حالی ک قضیه همینه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣