2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از تو باطن هم دیدم زندگیشو تو ناز و نعمت منه بدبخت چی همیشه تو حسرت بودم هنوزم هستماون قشنگ معلومه ا ...

چی بگم

خدابهتر میدونه 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ببین یه چیزی بگم بهت.. کسایی که اینجورین ولی دلشون پاکه رو خدا یکی میزاره جلو پاشون که انقدر از عشق ...

بیچاره ماهایی که هم دلمون پاکه و بدذات نیستیم خدا آنقدر بهمون نمیده که از همه چی ببریم پاره بشیم قشنگ . چرا به ما نمیده؟ ما آدم نیستیم به مام یه چیزی بده دلمون خوش باشه نه اینکه دیگه کلا از هرچی که باور داشتیم روبرگردونیم. پس... ها شانس دارن راسته حتی خداهم اونا رو بیشتر میخواد😐 دوست خودمم بخاطر پول با یه مرد زن دار بود که کمکش کنه مغازه بزرگ بزنه الان شوهرش ببینی التماسش میکنه آنقدر دوسش داره.شوهرش آنقدر پاستوریزه بود تاحالا با یه دختر حرف نزده بود.ماجرای ازدواجش بگم شاخ در میاری. نه کلا این دنیا چپوله. شانسیه همه چی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ببین یه چیزی بگم بهت.. کسایی که اینجورین ولی دلشون پاکه رو خدا یکی میزاره جلو پاشون که انقدر از عشق ...

دلشونم پاک نیست. شانس دارن تا ناکجا. چرا مد شده همش به این ج ن د ه ها میگن دل پاک. مگه ماها دلمون ناپاکه 😔

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بیچاره ماهایی که هم دلمون پاکه و بدذات نیستیم خدا آنقدر بهمون نمیده که از همه چی ببریم پاره بشیم قشن ...

یعنی هیچ جای زندگی شانس نیووردی؟ مطمعنم یه چیزایی هم تو داری که همه ندارن

بعدم فکر نکنید … بودن اپشنه. به نظر من خودش یه چیز بدی هست چون مردا تحقیرت میکنن و رهات میکنن.. ولی خب قبول دارم در نهایت شانس دارن😀😂

یعنی هیچ جای زندگی شانس نیووردی؟ مطمعنم یه چیزایی هم تو داری که همه ندارنبعدم فکر نکنید … بودن اپشنه ...

نه واقعا تا اینجای زندگیم خوش‌شانس نبودم. خیلی به سختی و کندی و با جون کندن همه چی میره جلو اونم به اندازه یک میلیمتر. خیلی فرسوده شدم. خداروشکر خودم و خانوادم سلامتیم. 

اگه از ته دل به خدا باور داشته باشید اینطوری به زندگی نگاه نمیکنید هیچوقت اینطوری فکر نمیکنید...اتفا ...

خب خود شما چطوری به اون باور رسیدی؟

والا منم بی اعتقاد نبودم ساعت میذاشتم نماز صبحم اول وقت باشه با عشق میخوندم

ولی وقتی هردعایی کردم اجابت نکرد هر بلایی التماسش کردم ازم دفع نکرد سه سال تمام یه روز من بی قرآن نگذشت تا روزی یه جز میخوندم

ته همون سال چنان خدا منو زد زمین از همونجاهایی که التماس کرده بودم هوامو داشته باشه که هنوزم کمر راست نکردم 

تازه فکر نکن دعا میکردم جت شخصی بخرم نه واسه معمولی ترین چیزا که به همه داده

خب چطوری این همه آدمو نبینم که اصلا منکر خدا هستن دزدی کردن بدجنس هستن بدخواه هستن بعد خدا بهشون بهترینا رو داده شب و روز خوشی میکنند تروخدا نیا بگو خدا به حال خودشون ولشون کرده