2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از کسی که دوسش داشتین و دیگه ندارینش بگین❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 143 پست
غمگین ترین جدا شدن جداشنی بود که نه من میخواستم نه اون میخواستش جدا شدنی که خیییلی زود بود جدا شدنی ...

نمیدونم کی و چجوری از دست دادی اما شبیه حسی که من تجربه کردم بود

اشکال نداره، من خوب میشم:”) میشه برای شادی روی همسر عزیزم صلوات بفرستین❤️‍🩹                                                همه بهم میگن من آدم قویی هستم؛ اما من میدونم تو جات تو بهشته و اگه خودکشی کنم هیچوقت نمیبینمت برای همین زنده ام:)

دوم راهنمایی بودم مامانم بیمارستان بستری بود زنگ زدم باهاش صحبت کردم با اینکه اذیت بود اما باهام حرف زد گفت دردت به قلبم خوبی؟ این شد آخرین حرف مادر دختریه ما 

فکر می‌کردیم بر میگرده ولی 11 روز بستری بود امااز بینمون پر کشید رفت 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی ایوون برام دست تکون داد

دو شب قبلش وقتی خواب بود خدا برای اینکه قفسه ی سینش داره تکون میخوره شکر میکردم و گریم گرفته بود

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

قلبم گرفت انگار خودم جاتون بودمچه حسی هستین وقتی پشت چراغ قرمز میرین😔

جفت خونمونه هر بیزونی ک برم ازش رد میشم

چراغ قرمزو شاید بشه نادیده گرفت

خودش باهام تو ی اپارتمان زندگی میکنه

این دردمو چی کنم

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
اولین بود برام. تا روزی ک دیدمش، مثل کبک ک کله اش رو میکنه تو برف کله من فقط تو کتاب و پی درس خوندن ...

میدونی همه بهم میگفتن دیدی؟تا هستن قدر نمیدونیم

فقط خدا میدونه وقتی نگاش میکردم چقپر خداروشکر میکردم

اشکال نداره، من خوب میشم:”) میشه برای شادی روی همسر عزیزم صلوات بفرستین❤️‍🩹                                                همه بهم میگن من آدم قویی هستم؛ اما من میدونم تو جات تو بهشته و اگه خودکشی کنم هیچوقت نمیبینمت برای همین زنده ام:)