2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سونو ۲۸ هفتگی طبیعیه؟

از اونموقع تاپیکهاتو میخونم نمیگی ک نرفتم سونو و دکترم یه چیز هوایی گفته 

بچه ممکمه بره تو پهلوها خودشو نشون نده یا قبلا اگه چربی شکم نداشته باشی شکمت بزرگ نمیشه خیلی چیزا هست هیچ‌ربطی شکم به وزن بچه نداره  اصل جلو‌اومدن شکم ماه هشت و نهمه 

از اونموقع تاپیکهاتو میخونم نمیگی ک نرفتم سونو و دکترم یه چیز هوایی گفته بچه ممکمه بره تو پهلوها خود ...

گفتم نرفتم عزیزم از ۱۸ هفتگی

اخرینش ۱۸ هفتگی انومالی بود نوشتم  

دیگه فعلا وزن و رشدش رو ندارم برای همین گفت برو ۲۸ هفتگی

از اونموقع تاپیکهاتو میخونم نمیگی ک نرفتم سونو و دکترم یه چیز هوایی گفته بچه ممکمه بره تو پهلوها خود ...

اره خیلیا میگن از هفته سی به بعده وزن گرفتن

ولی حساس شدم میگم همش چرا ازم سونو خواست

گفتم نرفتم عزیزم از ۱۸ هفتگیاخرینش ۱۸ هفتگی انومالی بود نوشتم دیگه فعلا وزن و رشدش رو ندارم برای هم ...

اصل وزن گیری بچه از هفته 30شروع میشه و اخراش بیشترین وزن گیری  

اندازه شکمم هیچ‌ ربطی به وزن بچه نداره 

الان تنها چیزی ک بزات باید مهم باشه طول سرویکس و مایع دور جنینه 

اصل وزن گیری بچه از هفته 30شروع میشه و اخراش بیشترین وزن گیری اندازه شکمم هیچ‌ ربطی به وزن بچه ندار ...

سرویکسم ۳۴ بود انومالی

امنیوتیکم همینطور

منم حس میکنم تو پهلو هامه دراز میکشم یه وزنه ۱ کیلویی انگار میوفته تو دلم تو پهلوهام

البته دکترمم گفت ممکنه چیز خاصی نباشه در هر صورت کنترلش میکنیم

مرسی عزیزم❤️

خواهش میکنم عزیزم نگران نباش منم اینقدر فرستادن سونو داپلر میگفتن خونرسانی نشده ولی هر دفعه رفتم سونو گفت همه چی خوبه کلا ژنتیکی بچه ام ریز بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خواهش میکنم عزیزم نگران نباش منم اینقدر فرستادن سونو داپلر میگفتن خونرسانی نشده ولی هر دفعه رفتم سون ...

اخه شوهرم قد بلند چارشونس 

منم خودم تپلی بودم البته الان لاغر شدم

میتونه بچم کم وزن باشه؟

حالا چقدر بقیه سرکوفتم بزنن🥲

اخه شوهرم قد بلند چارشونس منم خودم تپلی بودم البته الان لاغر شدممیتونه بچم کم وزن باشه؟حالا چقدر بقی ...

نه عزیزم رشدش تو ماه ها آخر هست تو ماه ها اخر سعی کن کباب گوشت بخوری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜