2777
2789
بهار خیلی ناراحتممن که همه کار میکنم عذاب وجدان گرفتم بخدا

منم مثل خودت بودم عزیزم ،عذاب وجدان برای چی؟مگه مشکلات بارداری دست ماست؟استرس نگیر عزیزم ،میگذره ان شاالله بسلامت فرشته کوچولوت رو بغلت میگیری ،منم کم استرس نکشیدم الان بچمو میبینم زمین تا آسمون فرق کرده از بدو تولد تا الان که سه ماه و نیمه ش هست ،نگران نباش گلم ،به من که گفتن تشنج میکنی بچه رو سعی میکنم نجات بدم ولی اگه الان سزارین اورژانسی نشی هم خودت هم بچت رو از دست میدیم ،از شوهرم پرسیده بودن الویت با کی باشه ،همسرت یا بچت ،فکرشو کن وضعیتم چقدر وخیم بود .....امیدت به خدا باشه آبجی ،من تا هفته ۳۳ رو بگذرونم از دوتا بازو فلج بودم از بس آمپول میزدم برای غلظت خونم ،میرفتم سونو رو شکمم میچرخوند و مرتب می‌گفت رشد نکرده کوچیکه ،چه استرسی کشیدم ولی همش گذشت شکر خدا ،توام توکل کن به خدا 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم مثل خودت بودم عزیزم ،عذاب وجدان برای چی؟مگه مشکلات بارداری دست ماست؟استرس نگیر عزیزم ،میگذره ان ...

ای جان بگردم

چقدر ما زنا سختی میکشیم بخدا😭😭😭😭

میشه برام دعا کنی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جان بگردمچقدر ما زنا سختی میکشیم بخدا😭😭😭😭میشه برام دعا کنی؟

دورت بگردم ،ان شاالله سختی هات تموم بشن و بسلامت نی نیت رو بغلت بگیری ،به موقع بیاد بغلت و با هر بار خندیدنش دنیاست بهشت بشه .

باور کن سختی ها ارزششو داره ،همین الان از بیخوابی بیهوشم ولی فردا صبح با خنده ی بچم دوباره انرژی میگیرم ،به امید خدا این دوران رو بسلامت بگذرونی ،خدا توی ثانیه ثانیه ها پشت و پناهت باشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دورت بگردم ،ان شاالله سختی هات تموم بشن و بسلامت نی نیت رو بغلت بگیری ،به موقع بیاد بغلت و با هر بار ...

مهربونم چقدر خوشحال شدم یکی اینجوری برام دعا کرده😭😭😭 من بهش خیلی وابسته شدم نمیخام چیزیش بشه فقط همین

مهربونم چقدر خوشحال شدم یکی اینجوری برام دعا کرده😭😭😭 من بهش خیلی وابسته شدم نمیخام چیزیش بشه فقط ...

🫂♥️درکت میکنم

مگه چه قده؟؟ از الان فهمیدن؟دختر منم به دنیا اومد کوچولو بود ریز بود بعد خوب شد

دکتر معاینه کرد گفت شکمت کوچیکه بچه ات درشت نیست یه سونو اولیه بده وزن و ایناش در بیاد اگه مشکل بود بری سونو داپلر رنگی

دکتر معاینه کرد گفت شکمت کوچیکه بچه ات درشت نیست یه سونو اولیه بده وزن و ایناش در بیاد اگه مشکل بود ...

منم شکمم خیلی کوچیک بود تا ماه نه بهم میگفتن همه

چون لاغر بودم تازه رو فرم اومدم.

شما عم شاید همین طوری باشید.

دکترتون شخصیتش چه طوریه؟

اگه استرسیه عوض کنیدش

منم شکمم خیلی کوچیک بود تا ماه نه بهم میگفتن همهچون لاغر بودم تازه رو فرم اومدم.شما عم شاید همین طور ...

نه خیلی دکتر خوب و دقیقیه

خودشم گفت نگران نباش هرچی باشه کمک میکنیم رفع شه