2777
2789
عنوان

عروس هلندیم مرد😭😭

215 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه جفت عروس هلندی داشتم امروز مامانشوت مرد😭😭 سه تا بچه یک هفته ای دارن

حالا من چجوری به اینا غذا بدیم😭

توروخدا اگه اطلاع داریم بیاین

سرلاک ولی باباشونم میده بهشون

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همسرم خیلی زیاااد تا حالا عروس بزرگ کردهاستاده تو پرنده وایسا بیدار شه بگم بیاد جوابتو بده

ممنونم عزیزم خداخیرت بده انشالله

خیلی ناراحتم خیلیی توروخدا بیدارشدن حتما ازشون بپرسین🙏😭

ای وااای

عزیزدلمممممممممم

فکر کنم با سرنگ بهشون غذا میدن (البته کم کم)

و مواظب باش تا خدای نکرده خفه نشن!

حتما از پرنده فروشی یا دامپزشکی بپرس.

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

خیلی متاسفم که این اتفاق افتاده. برای تغذیه جوجه‌های عروس هلندی یک هفته‌ای، می‌توانید از سرلاک مخصوص پرندگان استفاده کنید. این سرلاک‌ها معمولاً در فروشگاه‌های حیوانات خانگی موجود هستند.

برای تغذیه:

سرلاک را با آب گرم مخلوط کنید تا به قوام مناسب برسد.

از یک سرنگ کوچک یا قاشق مخصوص استفاده کنید تا غذا را به آرامی به جوجه‌ها بدهید.

هر ۲ تا ۳ ساعت یک بار جوجه‌ها را تغذیه کنید، حتی در طول شب.

مطمئن شوید که جوجه‌ها در محیطی گرم و امن قرار دارند. اگر احساس می‌کنید نیاز به کمک بیشتری دارید، بهتر است با یک دامپزشک متخصص پرندگان مشورت کنید.