2777
2789
عنوان

دخترم ارزشیابی ترم اول داره و مطمینم هیچی نمینویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 134 پست

سلام عزیزم 

خوبی؟؟

دختر نازت خوبه،؟؟

این برای کلاس اولی طبیعیه 

حالا بعضیا یکم تیزن بعضیا کندن 

معلم باید براشون سوالارو بخونه البته اگه کلاس اول باشه 

پسر منم امروز ارزشیابی دیکته و روانخوانی داشت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

معلم دختر منم املا میگه بچه میاره میبینم اون وسط چندین کلمه جا انداخته اول و آخر جمله رو مینویسه

یا وقتی خودم املا میگم هی ازم میپرسه کدوم آ کدوم اِ کدوم ی

یعنی دیونه ام کرده اونقدر بچه خوش سروزبونیه اصلا باور نمیکردم املا ضعیف باشه الان از برادرش بیشتر میفهمه ها ولی نمیدونم برای درس چرا اینطوری میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم دخترت که نشون داده هیچی نمیفهمه و درکش صفرهدر مورد مشکلات بچه باهاش صحبت کن ، شاید یکم فهمید☹️

میگم فایده نداره 

خستم کرده هر روز واقعا چالش دارن باهاشون

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

دختر شما بخاطر تصادفش اینجور شده 

پسرمن که سالم بود این استرس هارو میکشیدم همش نیازبه تلاش قابل قبول میگرفت الانم داره کم کم میرخ راهنمایی از چهارم دیگه راه افتاد نگران نباش تاششم توصیفی هس بعدشم کم کم راه میچفته بزرگتربشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

خاطرات خودم تداعی شد

البته من از کلاس ۵ ام اینجور شدم تا دوم راهنمایی 

مغز اون تایم پردازشش چیز هایی فرا تر از درسه و چیز های دیگه س و اصلا میلی به درس خوندن نداره و دوست داره چیز های دیگه رو دنبال کنه ولی کتاب های اون پایه رو نخونه

اگه به دخترتون اعتماد به نفس ندید بچه ها تو مدرسه و بعضی از معلمای احمق بچتونو داغون میکنن  

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

خب اگه بچه شما بیش فعالی همراه با کمبود توجه داره یه سری مراکز هست ببرید یه تمرین‌هایی برای افزایش د ...

بیش فعال نیست ولی عدم تمرکزو داره

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

اولین کاری که میتونی برای دخترت انجام بدی اینه که خودت استرس نداشته باشی 

، خوب میشه مطمئن باش ، دخترت احتمالا درون‌گرا،  بچه های درون‌گرا  دیر میتونن توانایی هاشون رو بروز بدن 

فقط بهش امنیت و آرامش بده

معلم دختر منم املا میگه بچه میاره میبینم اون وسط چندین کلمه جا انداخته اول و آخر جمله رو مینویسهیا و ...

من تا اینو میگم میگن بیش فعاله 

اخه بیش فعالی هزاران علامت داره دختر من حواسپرته نمیدونم چکار کنم وگرنه خیلی ارومه 

من تا اینو میگم میگن بیش فعاله اخه بیش فعالی هزاران علامت داره دختر من حواسپرته نمیدونم چکار کنم وگر ...

نه بابا دستشون کنده کلمات رو عقب میمونن  نگران نباش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چرا نامه ندادن ک بدی به معلم

دادم انفاقا نانه رو نگاه کرده انداخته اونور 

کاردرمانی نامه داد که با ما همکاری کنید تا به کلاس برسیم به بچه فشار نیارین