2777
2789

عزیزم سالاد ماکارونی رو لازم نیست واسه ۲۰ نفر بپزی. غذا هست دیگه تو سفره....سالاد ماکارونی و برای تزیین سفره، دوتا دیس درست کنی کافیه. می مونه، بعدا نمیشه خورد.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا ظرف چند تا بسته میخواد؟

دوتا ظرف کافیه. همینم بهت قول میدم خورده نمیشه. چون سالاد ماکارونی سنگینه، سس هم داره، چندروز بمونه دیگه نمیشه خورد.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

غذای اصلی ساندویچ مرغهمهمونا هم بزرگن همه ترکیب دهه ۷۰ و ۵۰شام هم هست

خوب پس راسته کار خودمه 😉😊

به نظرم با ساندویچ مرغ سالاد ماکارونی ترکیب نکن . چون اونم مرغ داره بافتش هم شبیهه . سالاد فصل بذار چون تر و تازه تره با ساندویچ بیشتر میچسبه . سبزیجاتی هم هست همه میخورن . ماکارونی با مایونز و اینا زیاد بین بزرگترا طرفدار نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوب پس راسته کار خودمه 😉😊به نظرم با ساندویچ مرغ سالاد ماکارونی ترکیب نکن . چون اونم مرغ داره بافتش ...

اول تو فکر اندونزی بودم

بعد گفتم یه چیزی باشه به غذا نزدیک تر باشه

چون نصف مهمونام دوست دارن 

نصفشون کمتر علاقه نشون میدن