2777
2789
عنوان

بمونه واسه یه یادگاری شاید

241 بازدید | 36 پست

دلم خیلی شکسته همیشه واسه بچهای نی نی سایت دعا میکردم همیشه کنارشون بودم اما امشب شب به این سختی م هیشکی حاظر نشد برام دعا کنه هیچوقت یادم نمیره معرفت بچه های اینجا رو اشکالی نداره فقط همه چیزو میسپرم به حضرت محسن شش ماهه 😪💔 هیشکی درد منو نمیدونه همسو به حضرت عباس و امام حسین میگفتم اما به همون امام حسینم قسم کمکم نکردن من هیچوقت آرزوهام برآورده نشد فکر کنید یه دختر 18ساله دلش از همه جا گرفته باشه پدر و مادر و خواهرش بهش هیچ کمکی نکنن صبح تا شب ببینه پناهی واسش نمونده به امام حسین متوسل بشه به امام رضا و به کل امام هاااا اما جوابی نگیره همه بیان بگن خوب شاید به صلاحت نیست ولی مشکل اینجاس یکبار طعم آرزو رو نفهمیدم جز در خونه اینا به کی متوسل شم منو نمی‌بینید نمیخاید هم که ببینید خوب منکه زوری نمیتونم بیام کمکم کنید فقط اگه یکزوزی مردم اون دنیا نگید چرا اینطوری با ما حرف زدی آخرین نذرم ..

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

خواهر خوبم، میدونی وقتی متنت رو خوندم، یاد یه چیزی افتادم

یه عالمی مشکلی براش پیش میاد، خیلی توسل میکنن به امامامون، در عالم خواب میبینن که بهشون فرمودند، باید از امام زمان خودت حاجتت رو بخوای

و در مصحف حضرت زهرا سلام الله علیها هم اومده که خداوند بخاطر حضرت مهدی به آدما روزی میده، مریض شفا میگیره و.... 

پس پل ارتباطی ما با منبع نور خداوند، بقیه اللّه، صاحب الزمان هستن

ایشون حی و زنده دربین ما هستن، مارو میبینن و احوال همه ی ما آگاه هستن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر خوبم، میدونی وقتی متنت رو خوندم، یاد یه چیزی افتادمیه عالمی مشکلی براش پیش میاد، خیلی توسل میک ...

راست میگییی پس به امام زمان هم امشب توسل میکنم🙂 ایشالا درست بشه من که چشمام خیلی میسوزه از بس گریه کردم دلم میخاد به توسل کنم و بعد بخابم که خیلی خستم 😭😭😭 

یه تجربه برات بگم عزیزم 

من کلا تو زندگی ایم از آقا امام رضا ع خیلی حاجت گرفتم، معصومین دیگه ام بوده ولی مهربانی آقا امام رضا ع، یه چیز دیگه است❤️

مشکلی برام پیش اومد تو دلم از امام زمانم غافل شدم

ولی خوب، مثل همیشه امام رضا علیه السلام رو صدا زدم، حضرت علي اصغر و مادرشون و... 

چقدر چیزی نذر کردم

ولی مشکل من هی بدتر میشد، هی دردناک تر.... 

روزگار بسیار بسیار سختی بود، خیلی سخت

چون اهل نماز و اعتقاد به اهل‌بیت علیه السلام هستی این تجربه که با زجر به دست آوردمو بهت میگم

من به این نتیجه رسیدم که 

حلقه وصل تمام رحمت ها که از جانب خدا و دیگر اهل بیت علیهم السلام به ما میرسه، امام زمان علیه السلام هستن

پس تا میتونی به یاد امام زمانت باش

برای فرجش دعا کن، نذر بردار، یقین بدون برات جبران میکنه

همون طور که خودشون فرمودند

براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، که در  فرج من فرج شما نيز هست.

پس بیادش باش، تا مورد توجه و دعای حضرت باشی ان شاء الله 🌹❤️🌹

یه تجربه برات بگم عزیزم من کلا تو زندگی ایم از آقا امام رضا ع خیلی حاجت گرفتم، معصومین دیگه ام بوده ...

چشم اجی 🙂⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ببخشید به زحمت انداختمت اینهمه تایپ کردی ولی من چون حالم بد کم حرف میشم نمی‌دونم چی بگم چجوری ازت تشکر کنم کمکم کردی اجی 🙂

راست میگییی پس به امام زمان هم امشب توسل میکنم🙂 ایشالا درست بشه من که چشمام خیلی میسوزه از بس گریه ...

اره عزیزم، صداش بزن

و ایمان و اعتقاد داشته باش کمکت میکنه

صبر کن و ببین نتیجه اش رو

چشم اجی 🙂⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ببخشید به زحمت انداختمت اینهمه تایپ کردی ولی من چون حالم بد کم حرف میشم نمی‌دو ...

عزیز دلمی گلم

وقتی میبینم شما با این دل پاکت، چقدر غصه میخوری، حیفه ناامید باشی

ناامیدی از طرف شیطانه

تو نمیخواد چیزی به من بگی، همه حرفا باشه با امام زمانت😘❤️😊

یه نصیحت کوچولو میکنم اینو از من همیشه به یادگار داشته باش

زندگی همیشه در تلاطم هست، پر از سختی و مشکلات 

ولی یه چیز رو مثل گوهر همیشه تو دلت زنده نگه دار

با خودت بگو

خدای من همون خدایی هست آتش نمرود را برای ابراهیم، گلستان کرد، خدای من همون خدایی هست که دریا رو برای موسی شکافت، خدای من همون خدایی هست که زلیخا پیر را بیناو جوان کرد

همیشه نور امید به خداو اهل بیت علیهم رو تو دلت روشن نگه دار، نذار بادهای تندی که تو زندگی میوزه این نور رو کم سو یا خدایی نکرده خاموش کنه

سعی کن حتما اهل قران خوندن باشی، حتی به یک صفحه، حتی فارسی

یه آقایی حرف خوبی میزد، میگفت قرآن رو که میخونید بخاطر  قرائت و ثوابش نباشه، به عنوان یه نسخه درمانی بخونید

خیلی زیبایی ها در این کتاب نهفته هست که وقتی بخونی دلت آروم آروم میشه 

به امید روزهای زیبات، به امید خوشبختی هات و عاقبت بخیری ات که با دعای امام زمانت برات رقم خواهد خورد

ان شاءالله 🌹❤️🌹

سلام استارتر به نیتت سوره واقعه میخونم الهی حاجت روا باشی 🙏💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
راست میگییی پس به امام زمان هم امشب توسل میکنم🙂 ایشالا درست بشه من که چشمام خیلی میسوزه از بس گریه ...

سلام لطفا خواستی برای خودت دعا کنی برای محمدصادق دعا کنید شفا پیدا کنه

من دیشب رفتم مسجد و از پیشنماز مسجد خواستم اعلام کنن دعا کنن برای محمدصادق