2777
2789
عنوان

میشه ب دادم برسین

168 بازدید | 13 پست

واقعا دیونه شدم . پارسال مهر ماه کسی که باهاش او رابطه بودم و قرار ازدواج داشتیم اومد خاستکاری . ب خاطر اینکه خانوادش منو نخاستن اونم خیلی راحت منو ول کرد رفت . بعد اون خیلی افسرده شدم تا اینکه با ی پسره آشنا شدم اما مجازی رفته رفته از هم خوشمون اومد خیلی کنار هم خوش بودیم خیلی بهم کمک کرد مخصوصا ک بیماری اعصاب هم گرفته بودم همیشه کنارم بود اون زمان سرباز بود . قرار بود بیاد ببینتم تیر ماه سربازیش تمام شد تا آخر آبان ک بودم باهاش چون پول نداشت نتونست بیاد منو ببینه .

منم شرایط خانوادگی بسیار بدی داشتم بعد فوت بابام مامانم ازدواج کرده بود با ی مرد بسیار حرومی . اون مرد هم تو خونه ما زندگی می‌کنه منم چندین بار ب پسره گفته بودم آهای فلانی من شرایطم خیلی بده باید کم کم ازدواج کنم اونم می‌گفت ایشالله درست میشه نگران نباش . میگفتم خب لابد نمیخاد بگیره منو دیگه . منم یکی از خاستکارام قبول کردم و الان نامزدم هنوز عقد نکردم . 

پسره اومد اینستا منو هک کرد و فهمید کسی ک میخام باهاش ازدواج کنم کیه . 

خلاصه تهدیدم کرد فلان . حالا تقریبا ده روزی از نامزدی من گذشته .

نامزدم رو دوست دارم اما گاهی فکر میکنم آیا من واقعا نامرد بودم که ولش کردم ؟ 

از ی طرفم اصلا دلم نمیخاد زندگیم خراب شه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق دا

شتی 

به زندگیت بچسب 

اینستاتم با خطتت عوض کن کلا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نامرد نبودی اون بگیر نبوده توعم حق داشتی

بعد ک گفتم میخام بمیرم چندین روز گریه و زاری میکرد ک صبر میکردی من میومدم ولی خب از کجا معلوم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
کلا مسدودش کن تا بره بچسب به زندگیت

الآنم بشدت میترسم زندگیم خراب شه

حق داشتی به زندگیت بچسب اینستاتم با خطتت عوض کن کلا

اینستا عوض کردم 

اما خطم میترسم عوض کنم نامزدم شک کنه 

بعد ک گفتم میخام بمیرم چندین روز گریه و زاری میکرد ک صبر میکردی من میومدم ولی خب از کجا معلوم

کسی ک بگیر باشه خودش میاد اینا اداس من ک دیگه ب هیچی باور ندارم نامزدتو دوس داشته باش

نامرد نبودی اون بگیر نبوده توعم حق داشتی

اشتباه نوشتم خط اول میخام برم 

کسی ک بگیر باشه خودش میاد اینا اداس من ک دیگه ب هیچی باور ندارم نامزدتو دوس داشته باش

ب نظرت ممکنه ب نامزدم پیام بده همه چیو بگه ؟ 

به زندگیت ادامه بده خواستگار اومده نامزد کردی اصولیترین کارو کردی و قطعا شرایطشو همه چیزو سنجیده که اومده واسه تشکیل زندگی ،70درصدازدواجای دوست پسر دختری ناموفقه چون زندگی زیره یه سقف خیلی فراتر از دوستی ورابطس ولی همه بی خبرن از این موضوع اونوقت وقتی وارد زندگی مشترک میشن دیدگاه شون عوض میشه ابراز علاقه سیستمش عوض میشه بعده یه مدت و یه سری اتفاقات که نمیشه همشوگفت باقبلی کات کن قبل کات کردن اول دلشو قرص کن که خبری نیست وزدین بهم میخوام تنها باشم خسته شدم با سیاست بکن این کارو وگرنه ممکنه مشکل سازت بشه تو رابطه بانامزدت

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

به زندگیت ادامه بده خواستگار اومده نامزد کردی اصولیترین کارو کردی و قطعا شرایطشو همه چیزو سنجیده که ...

خب عزیزم منم همین کار کردم . گفتم خسته شدم میخام تنها باشم و فلان ولی از رو اکانت اینستام فهمید بله میخام ازدواج کنم 

فعلا اقدامی نکن نزار نقطه ضعفتو بدونه اگه تهدید کردیا پروبازی دراورد براش اظهارنامه بفرست میترسه

مرسی . لطفا برام دعا کن عاقبت زندگیم بخیر باشه