2777
2789
عنوان

بمونه واسه یه یادگاری شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 50 پست
اگه موفق شدین ببینیدش براش از مشکل محمدصادق بگیدمن که سراپا تقصیرم. حرفم پیششون خریدار نداره

چشم آلوده ما توفیق دیدار اقارو نداره، ولی یقین دارم حضرت از حال همه دوستدارنشون اگاه هست

خودتون صداش بزنید یقینا جوابتون رو میدن

صداش بزنید یا فارس الحجاز ادرکنی 

با آه و ناله باهاش دردو دل کنید، یقین بدونید هم میشنون هم جواب میدن، ان شاءالله 

اسم فرزندتون خیلی قشنگه، من عاشق اسم محمد باقر و محمد صادقم

ان شاءالله بحق صادق آل محمد، خداوند لباس عافیت رو تن فرزندتون کنه🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من نیست ولی نسبت خیلی نزدیکی با من داره.خانواده ش مضطر شدن . ما هم نگران و ...

ان شاءالله خدا به دل مادرش رحم کنه شفا بگیره 

ولی حتما صحبت های منو بشون برسونید، از امام زمان کمک بگیرن، حتما یاری شون میکنن 

یه تجربه برات بگم عزیزم من کلا تو زندگی ایم از آقا امام رضا ع خیلی حاجت گرفتم، معصومین دیگه ام بوده ...

چقد برام خوب و تکون دهنده بود حرفات 

مچکرم ازت

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
چقد برام خوب و تکون دهنده بود حرفات مچکرم ازت

عزیز دلمی ❤️خواهش میکنم 

ان شاءالله که همیشه نور ایمان به خداوند و امام زمانت در دلت زنده باشه

و دعاهای مستجاب امام زمان علیه السلام شامل حالت🌹❤️🌹

عزیز دلمی ❤️خواهش میکنم ان شاءالله که همیشه نور ایمان به خداوند و امام زمانت در دلت زنده باشهو دعاها ...

مرسی عزیززم

التماس دعا دارم نیاز دارم ب دعاتون:)♥️

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
سعی کن حتما اهل قران خوندن باشی، حتی به یک صفحه، حتی فارسییه آقایی حرف خوبی میزد، میگفت قرآن رو که م ...

الهی من فدات بشم قشنگم خیلی دختر خوبی هستی دلت پاکه دیشب خیلی ارومم کردی تا عمر دارم دعات میکنم دوست قشنگم 🙂💚فعلا که خیلی نگرانم هر دقیقه ذکر میگم و صلوات میفرستم میترسم اگه درست بشه سوپرایزت میکنم 🥺🤍

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
سلام استارتر به نیتت سوره واقعه میخونم الهی حاجت روا باشی 🙏💚

سلام عشق من مرسییی واقعاا مرسی من فکر میکردم هیشکی نمیاد جواب پستمو بده دلم خیلی شکسته بود ممنونتم 🥺🥺🥺🥺💚🤍🌺 فعلا چون حالم خوب نیست نمیام اینجا زیاد اما خداکنه به خیر بگذره بیام خوشحالت کنم 🥺💛

سلام لطفا خواستی برای خودت دعا کنی برای محمدصادق دعا کنید شفا پیدا کنهمن دیشب رفتم مسجد و از پیشنماز ...

سلام عزیزدلم چشم چله زیارت عاشورا برای شهید نوید سفری براش بگیر 

یه لیوان آب بردار ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که رسیدی تو آب یدونه فوت کن آخرش بده آب رو محمد صادق بخوره شفا میگیره ایشالا بعد امامزاده مومد حسن لرستان هم خیلی شفا میده کسی دست خالی برنمیگرده

مشکلت چیه؟با دعا حل میشه؟ خب ی صلوات برات میفرستم بهترینا نصیبت شه، اما اون لیست نظرسنجی واقعا تعداد ...

الان اینجا بگم آشنا زیاد شناسایی میشم ولی تموم که شد بهت میگم اجی مرسی برام صلوات فرستادی ایشالا خدا همیشه مواظبت بمونه🥺💛🌺🤍

اجی عزیزممم برات صلوات فرستادم شرکت کردم انشاالله به هر چی که میخوای برسی

سلام عزیزدلم خوبی ؟🥺🥺🥺💛مرسییی خیلی خوشحالم کردی ایشالا بخیر بگذره بتونم بیام باز اینجا مثل اونموقع ها 🙃

سلام عزیزدلم خوبی ؟🥺🥺🥺💛مرسییی خیلی خوشحالم کردی ایشالا بخیر بگذره بتونم بیام باز اینجا مثل اونمو ...

خوبم بخوبیت 

فدای تو بشم 

انشاالله

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

[QUOTE=366213314]سلام عشق من مرسییی واقعاا مرسی من فکر میکردم هیشکی نمیاد جواب پستمو بده دلم خیلی شکسته بود ممنونتم  ...[/QUOTE

سلام به روی ماهت عزیزم الهی خداوند مشکلتو حل کنه و همیشه شاد و سلامت باشی 😍🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
الهی من فدات بشم قشنگم خیلی دختر خوبی هستی دلت پاکه دیشب خیلی ارومم کردی تا عمر دارم دعات میکنم دوست ...

ممنونم از این همه لطف و محبتت😍😘

خودت خوبی عزیزم که خوب میبینی 

خوشحالم که اروم شدی

ان شاءالله با دعای آقا امام زمان علیه السلام خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 

منتظرم بیایی و بگی که با توسل به امام زمانت، یکی یکی حاجت هاتو گرفتی ان شاءالله ❤️❤️❤️