2777
2789
عنوان

میگم چرا تو فامیلای ما هرکس زود ازدواج کنه مادر بشه خودشو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 63 پست
اخه مادر شدن حس خوبیه..حس غرور...ی حس وصف نشدنی..

تو ۱۶ سالگی مادر شدن خ به

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فک میکنن ببر و پلنگ شکار کردن

یکیشون ۱۴ سالگی ازدواج کرد ۱۶ سالشه بچه بدنیا اومد شوهرشم ۲۶ مهندس

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

از این دسته از ادما چسو و احمق همه جا هستن تو سعی کن با درس خوندن و یادگیریه یک کار هنری سطح خودت با ...

حتما

تو هم خودتو بگیر بگو من مجرد و آزادم حوصله شما رو ندارم که گیر و گرفتار شوهر و بچه اید

باشسع میگیرمم خودمو

خب شما چیکار داری، ؟ هر کسی زندگی خودشو داره

کاری ندارم تو جمع منو راه نمیدن  باهام حرف نمیزنن همش تیکع که خاستگار داری یا نه

به نظرم‌ عشوه نداره..شاید شما حساس شدی این طوری به نظرت می یاد

تو جمع راهم نمیدن باهم حرف نمیزنن همشم سنمو میپرسن میگن خاستکار نداری

تو فامیل ما تا دلت بخواد ازینا هسازدواج ۱۲ ساله هم داریم ک پز طلاهاشو میده😂

😂😂😂وایی پشمام یکم بگو لزشون بخندیوم