2777
2789
عنوان

دندونایی که هی خراب میشن ارزش درست کردن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 87 پست
والا من عصب کشی ام کردم راحت نشدم ۴ تا عصب کشی کردم ۴ تاشم دوباره خراب شد یکیش کلا افتاد

وا😶😶😶😶

دندونی ک عصب کشی شده چطور دوباره خراب میشه؟

مطمعنی جای خوب و دکتر حرفه ای میری؟

دندونپزشکی ک من میرم لعنتی خیلی گرونه

مثلا وقتی عصب کشی ۱و ۲۰۰ بود اون میگرفت ۳ و ۵۰۰

الان ک دیگه تازگی نرفتم خدا میدونه چقد شده

ولی هم بی‌حسی عجیبی داشت ک اصن هیچی حس نمیکردم هم دندونام عمری شده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین منم همینو گفتم.اتفاقا جنس دندون اصلی ترین فاکتور برای عمر دندان هاسمسواک و نخ دندون و اینا وا ...

منم خییییلیا رو شنیدم اصن مسواک نمیزنن و دندوناشونم ماهه... استاده یه چرتی گفته

نه والا..دندون نبض بزنه؟ اکثر دندونام عصب کشیه ولی راحتم باهاشون

بله قشنگ حس میکنم نبض میزنه مثل قلب مثل رگ 

الان ۱۸ روز  از عصب کشی و پر کردن میگذره ولی نمیتونم غذا بخورم آروم با اون طرف میجوم درد میگیره کافیه عصبی بشم گریه کنم ورم میکنه نبض میزنه تیر میکشه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

وا😶😶😶😶دندونی ک عصب کشی شده چطور دوباره خراب میشه؟مطمعنی جای خوب و دکتر حرفه ای میری؟دندونپزشکی ک ...

عزیزم یکم مطالعه کنی میبینی که دکترایی هم هست به اسم متخصص ریشه اونا عصب کشی های مجدد رو انجام میدن.... پس امکانش هس که دندون عصب کشی شده دوباره خراب بشه و مجدد عصب کشی بخواد

جلل الخالق😐دندونی که عصب کشی شده دیگه یه دندون تو خالیه که اکثرا به زور نگه ش میدارن و خیلی اوقات ک ...

عزیزم برای ترمیم باید آسیب دندون خیلی خیلی سطحی باشه

اگ نه ترمیم اصلا ب صرفا نیس

دندون رو کلی خالی میکنن  تقریبا ب عصب میرسونن بعد پر میکنن

نتیجه میشه اینکه ۶ ماه بعد دوباره درد شروع میشه

من صبرمیکنم تاوقتی کامل ب عصب برسه وبرم عصب کشی

چون دیدم دارم ۲بار ۲بار هزینه میکنم برا هر دندون

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.