2777
2789
عنوان

دخترم ارزشیابی ترم اول داره و مطمینم هیچی نمینویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 134 پست
مدرسه دولتی یا غیرانتفاغی؟

دولتی

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

عزیزم به معلمتون در مورد شرایط دخترتون و تصادفی که داشت مگه نگفتید؟

طفلک بچه با اون ضربه خیلی خوب پیشرفت کرده تا اینجا.....معلم هر چی گفت مهم نیست خودت هم پای بچه ت باش

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم دختر منم املا میگه بچه میاره میبینم اون وسط چندین کلمه جا انداخته اول و آخر جمله رو مینویسهیا و ...

عزیز من کاملااا طبیعیه 

پسر من کلی از کلمات و جا میندازه مثلا پریسا رو مینویسه پرسا اینا هنوز خیلی کوچولوان

من انقدرمادر استرسی ایم میگفتم نکنه شنواییش ضعیف بردم شنواییی سنجی گفت شنواییش عالیه 

معلم پسر من میگه اینا کاملا طبیعیه و میگه پسر من یکی از باهوش تریناست (این و گفتم که بدونید جا انداختن یا کند بودن ربطی به هوش نداره) این چیزا برای بچه های کلاس اولی واقعا عادی 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
بیش فعالی رو فقط دکتر تشخیص میده اهمیت نده به حرف بقیه

اره بابا مدرسه به دخترمن گفته بود بیش فعاله دکتراورده بودن مدرسه دکتر رد کرده بود گفته بود فقط شلوغ و هیجانی هست وذوق داره برامدرسه واقعاهم همونطوربود

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نه بابا دستشون کنده کلمات رو عقب میمونن نگران نباش

دختر من مثلا میاد بنویسه دبستان ازاده معلم ده تا کلمه دیگم گفته 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

دادم انفاقا نانه رو نگاه کرده انداخته اونور کاردرمانی نامه داد که با ما همکاری کنید تا به کلاس برسیم ...

چقد معلمش عوضیع نامه بگیر واسه مدیر مدرسه 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
بیش ففالی فقط شیطنت نیستگاهی نقص توجه و تمرکزه

دیگه شما میگی داره حتما داره 😅

حرف دکترو کارشناس هیچ 

عزیز من کاملااا طبیعیه پسر من کلی از کلمات و جا میندازه مثلا پریسا رو مینویسه پرسا اینا هنوز خیلی کو ...

😂عزیزممم 

منم مشکل شمارو دارم همش جامیندازه حرچفو کلماتو میگه معلم تندمیگه دستشون کنده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم به معلمتون در مورد شرایط دخترتون و تصادفی که داشت مگه نگفتید؟طفلک بچه با اون ضربه خیلی خوب پیش ...

من خوددم اینقدر ناراحتم هر شبم با کابوس صبح میشه 

در جریانن و اگه بچه مشکلیم نداشته باشه همش میخوان ایراد بگیرن 

تو این زمونه هر که از درد ادم باخبر شد از همون سواستفاده میکنه

😂عزیزممم منم مشکل شمارو دارم همش جامیندازه حرچفو کلماتو میگه معلم تندمیگه دستشون کنده

پسر من میگه معلممون میگه اگه جا انداختید اصلا استرس نداشته باشید صد دفعه ام بخواید من براتون میخونم 

اما پسر من میخواد فقط زود تموم کنه تند تند مینویسه 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
دولتی

شاید کلاسشون جمعیت زیاده و معلم بی اعصاب

کاش بتونی برای سال بعد از این مدارس غیرانتفاعی کم جمعیت بذاری ، به بچه بیشتر توجه کنن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

سلام . دختر شما هنوز خیلی کوچولو هست ، اصلا لازم نیست که شما انقدر استرس بکشید و این استرس رو بصورت ناخواسته به کودک‌تون وارد کنید ، تو این سن و مقطع تحصیلی چیزایی که گفتید خیلی طبیعی هست و اکثر دانش آموزان این نشانه‌ها رو دارند ....

شاید معلم دخترتون تازه‌کار باشه و از روی حساسیت زیاد به شما استرس داده باشه ، وگرنه این اتفاقات کاملا طبیعی هست و بچه‌ تازه وارد محیط جدیدی شده و طول میکشه که با محیط جدید جور بشه 

شما جلسات رو ادامه بدید ، انشالله مشکل گل دخترتون حل میشه 

تو مدرسه دوست و رفیق هم داره ؟