2777
2789
عنوان

دندونایی که هی خراب میشن ارزش درست کردن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 87 پست
چطور یه دندون رو چن بار درست میکنین؟من ترمیم نمیکنم چون ی کار الکی عهوقتی دندونم خراب بشه عصب کشی می ...

والا من عصب کشی ام کردم راحت نشدم ۴ تا عصب کشی کردم ۴ تاشم دوباره خراب شد یکیش کلا افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور یه دندون رو چن بار درست میکنین؟من ترمیم نمیکنم چون ی کار الکی عهوقتی دندونم خراب بشه عصب کشی می ...

جلل الخالق😐

دندونی که عصب کشی شده دیگه یه دندون تو خالیه که اکثرا به زور نگه ش میدارن و خیلی اوقات کشیدنی میشه

دندونی که ترمیم میشه دندون چندان آسیبی نمیبینه و موندگاره

اصلا بخاطر همین میگن هر ۶ ماه یکبار چکاپ برین که تو همون مراحل اول پوسیدگی جلوش رو بگیرین و کار به عصب کشی نرسه

من یه عمه دارم ۴۰ سالشه یدونه هم دندون خراب نداره و میگه من اصلا درک نمیکنم یکی میگه دندون درد دارم ...

آفرین منم همینو گفتم.

اتفاقا جنس دندون اصلی ترین فاکتور برای عمر دندان هاس

مسواک و نخ دندون و اینا  واقعا جلوی خرابی رو نمیگیره و فقط برا تمیزیه انگار 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اتفاقا من بهترین کاری ک تونستم برای دندونام بکنم همین ترمیم کردنش بود چند سال پیش وقتی هنوز دردی نداشتم ولی دیدم ک دندونام پوسیدس سریع رفتم ترمیم کردم وگرنه الان ب عصب رسیده بود ۸ تا دندون 

شما وقتی عصب کشی و پر میکردید بعدش اگر ناراحت و عصبی میشدید گریه میکردید درد میگرفت نبض میزد ؟ تجرب ...

نه والا..

دندون نبض بزنه؟ اکثر دندونام عصب کشیه  ولی راحتم باهاشون

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من یه عمه دارم ۴۰ سالشه یدونه هم دندون خراب نداره و میگه من اصلا درک نمیکنم یکی میگه دندون درد دارم ...

حالا همه تو ۴۰ سالشه

مادر بزرگ من ۸۰ سالشه و یدونه خراب نداره

یه بار داشته نون میخورده توی نون سنگ بوده میزنه یه دندونشو میشکنه بعد یه سال دندونش درد میگیره چون هرگز دندونش درد نگرفته بوده به همه میگفت من سرطان دندون گرفتم😐

میره دندون پزشکی دکترش گاو بوده جای اینکه اونی که شکسته بکشه کناریشو میکشه😑

میاد خونه میبینه دکتر اشتباهی کشیده دوباره میره اونی که شکسته میکشه

شاید برات جالب باشه مادر بزرگم عید به عید و عروسی به عروسی مسواک میزنه

اصلا نمیدونه نخ دندون و دهان شویه چیه