2777
2789
عنوان

با شوهری که راز زنش و به خانوادش میگه چه رفتاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دعواهاتونو میگه،یا کلاً مسائل زندگی رو میگه؟

فقط دعوا میگه مثلا میگه منو از خونه بیرون کرد بخدا خودش میزنه بیرون یا چیزی به خانوادم بگه منم به خانواده اون میگم میره میگه اونا هم ازم سرد میشن 

فقط دعوا میگه مثلا میگه منو از خونه بیرون کرد بخدا خودش میزنه بیرون یا چیزی به خانوادم بگه منم به خا ...

عذر میخوام،اما به اینطور اخلاقها میگن"خاله زنکی"،فکر میکنم نابالغی دلیل رفتارهاشه،با مشاور صحبت کردی؟

من جات باشم وقتی دعوا راه میندازه سکوت مطلق میکنم

اگرم گف چرا ساکتی؟

میگم اینجوری بهتره سکوت کنم حداقل ۲تا خانواده حرفامو نفهمن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

فقط دعوا میگه مثلا میگه منو از خونه بیرون کرد بخدا خودش میزنه بیرون یا چیزی به خانوادم بگه منم به خا ...

یه بار ساکشو بده دستش بفرستش خونه ننش والا اینجوری که نمیشه یکم سلیطه بازی دربیار به خانوادت بگو اونا زنگ زدن بگن بهتر دخالت نکنن 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

بخدا هزار بار بهش میگم زن و شوهر دعوا میکنن چرا بهشون میگی شاید من دوس ندارم خانوادم از زندگیم خبر د ...

شما هم از اخلاقای بد پسرش و اینکه هر چیزی از زندگی تون که از نشرش شخصی خشت برو به خانواده خودت و خودش بگو چیزی هم گف بگو خانواده ایم همه دیگه 

اسهال گرفت برو به خانواده بگو اسهال شده ابروش بره