2777
2789

خانوما تورو خدا من وقتی محبت میکنم به شوهرم انگار به چشش نمیاد ولی امان از وقتی که دعوامون بشه میزنه بیرون به خانوادش زنگ میزنه بعدش میگه من چیزی نمیگم بهشون بهم دروغ میگه بعدش خانوادش به خانواده من زنگ میزنن میگن جلوی بچتون رو بگیرید پسر منو اذیت میکنه ولی خدا شاهده عصبی و کینه ای هست مثلا میگه فلان روز تو اینجوری کردی بحث باز میکنه تا دعوا بشه چه رفتاری کنم باهاش داغون شدم بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر. بدم میاد از این اخلاق اوج بی سیاستی هست آروم باهاش حرف بزن و بگو من دوست دارم حریم شخصی داشته باشم پیش تو ببین با صحبت منطقی درست میشه ؟ شوهر خواهر منم همینجوربه اینجور آدم ها از سادگی شون هست 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
چقدر. بدم میاد از این اخلاق اوج بی سیاستی هست آروم باهاش حرف بزن و بگو من دوست دارم حریم شخصی داشته ...

بخدا هزار بار بهش میگم زن و شوهر دعوا میکنن چرا بهشون میگی شاید من دوس ندارم خانوادم از زندگیم خبر داشته باشن همش میگه ما خانوادگی چیزی رو از هم پنهون نمی کنیم 

البته بچه هم هست سنی نداره من آدم پنجاه ساله دیدم اینجوریه 

بهش بگو یه مشاوره گفته هیچ وقت دعوا و بحث رو چه زن چه مرد نباید پیش خانواده ببرن چون دو روز دیگه ما با هم خوب میشیم ولی نگاه بقیه تا آخر به ما بد هست 

بهش بگو زن و مرد لباس همدیگه باید باشن ازین حرفها بزن بلکه تاثیر کنه

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
هیچی که دعوا نکن تامی تونی مگه اینکه برات مهم نباشه خبربردنش ـ

خانوادم آدم میگن انگار نه انگار که میدونی هیچی به روش نیار دیگه اون آدم نمیشه زبونت قفل داشته باشه از این به بعد هیچی نگو جلوش