2777
2789
عنوان

زنداداش اسکل

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 72 پست
همشون همینن من برادر زاده هامو خیلی دوس دارم انداره بچم بعد برادرزاده ها هم خیلی دوستم دارن بچه تا م ...

زن داداش من که چشم نداشت ببینه داداشم بچه های منو ببینه به بچه هاشم محبت میکردی کارت رو کم ارزش جلوه میداد منم دیگه بیخیالشون شدم بزار تو با این طرز فکرش خوش باشه 

جاری منم اینجوریه اونروز به بچه ش میگفت عموت که داییت نیست رفتی بغلش نشستی🙄من نمیدونم چرا اونجا آبروشو نیردم ضایع ش کنم،الان یادم میاد میگم من چرا جواب این شغالو ندادم،حالا خودش هرزه ست آشغال بی بته،ولی واسه کادو و پول کندن و کارای خودش زرنگه شوهرم داداشیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس ندارم بچم پیش عمش باشه چون منو دوس ندارن حس میکنم بچمو هم دوس ندارن 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نه عزیزم تو زنداداش منو نمیشناسی چقدددد متوهمه

ولی بنارو‌ رو این نزار این چیزی که فکر میکنی اصلا نمیتونه درست باشه شاید واقعا نوع تربیت کردنش متفاوته دوست نداره به هم بریزه مثلا یکی دوست داره به بچش هفته یکبار کیک و بستنی بده بخاطر اینکه فکر می‌کنه بده برای بچش دوست ندارم کسی هم در غیاب خودش همچین کاری کنه یا نوع صحبت کردنش با بچش متفاوته دوست نداره با بچش جور دیگه صحبت بشه و‌چیز دیگه ای بچه یاد بگیره

مراقبت چی مگه من پدوفیلم اخع

از کجا بدونه که نیستی؟

مگه پدوفیل ها رو سرشون شاخ دارن 

زن داداش شما مادر عاقلی هست که از بچش محافظت میکنه اینکه شما و بقیه هم ناراحت بشید مهم نیست چون اگر بخواد به همه اعتماد کنه ممکنه از همون نزدیکان بچش آسیب ببینه و انوقت که مادره میشه مقصر و بچه نابود میشه

جاری منم اینجوریه اونروز به بچه ش میگفت عموت که داییت نیست رفتی بغلش نشستی🙄من نمیدونم چرا اونجا آبر ...

ادم انقد بهش برمیخوره خودشون ذهنشون خرابه معلوم نیست چی تو سرشونه🤢🤢🤢

ولس به درک محل سگشون نمیزارم دیگه این زنیکه

به زنداداس خودش شکداره میگه میخاد مخ داداشتپ بزنه

وااای خدا

🫂🌚

البته بچه ها یکم خیال‌پردازان یادمه یبار برادر زادم داشت نقاشی میکشید تو اتاق منم جلوی آینه قدی واسه خودم داشتم میرقصیدم بعد بچه رفت به مامانش گفت مامان عمه کو ن ش رو نشونم میده 

موقع قر دادن ب ا س ن تکون میخوره دیگه بچه واسه خودش برداشت بد کرده 

حالا بیا و جمعش کن 

من همینجوری موندم زن داداشمم بد نگام میکرد اون روز 

به نفعته به بچه ها کلا رو ندی شخصیت خودت می‌ره زیر سوال

اصلا به روی خودت نیاز اگه هم اومد بچه رو ببره بگو فلانی جان ببین مامانت چی میگه حتما کارت داره آدم باید حرف مامانشو گوش بده هیچ عکسالعمل بدی نسبت به این کارش نداشته باش چون حساس بشی اونم بیشتر این کار رو تکرار میکنه