2777
2789
عنوان

زنداداش اسکل

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 72 پست
اولا کسی‌که به بچه هم رحم نکنه بویی از انسانیت نبردهاما کسی که به خواهر سوهر خودش کس یکه عمه بچه هاش ...

من نگفتم شما مشکلی داری 

منظورم اینه زن داداش شما مادره و حق داره به هیچکس اطمینان نکنه چه شما چه خواهر خودش چه هرکس دیگه ای 

شما خودت حساس شدی وگرنه تو اتاق بوده صداش کرده پیش خودش باشه منم همیشه دوست دارم بچم جلوی چشمم باشه نگرانش میشم 

کلا حساس نشو و وقتی مادر بشی میتونی ایشون رو درک کنی 

از همین الان یه سری جواب آماده کن که بدونی تو موقعیتش چی بگی .

متاسفانه فراموشکارم دیر به دیرم میبینمش واسه همین یادم میره یه تو پوزی بهش بزنم زیادی احترام همه رو نگه میدارم بعدش حرص میخورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا کسی‌که به بچه هم رحم نکنه بویی از انسانیت نبردهاما کسی که به خواهر سوهر خودش کس یکه عمه بچه هاش ...

اسی به نظرم بچه رفته زن داداشت پر کرده و دروغ گفته 

امروز بچه من با گریه از مدرسه اومد خونه رفت تو تخت و خوابید هرچی گفتم چته گفت هیچی یه اتفاق بد افتاده نمیخوام بهت بگم 

دلم هزار راه رفت امروز کلا تو خودش بود

تا یه ساعت پیش قبل خواب گفت میدونی چم‌بود 

گفت بازی میکردیم خانم معلم هرکس تو بازی برنده میشد بهش شکلات داد به همه یدونه شکلات داد من گفتم دو تا میخوام تموم شد و بهم نداد .

خلاصه من جون به لب شدم تا دهن باز کرد و راستش گفت فردا میخواستم برم‌مدرسه خوب شد نرفتم خودم ضايع کنم

مراقبت کردن با حرکاتی که بقیه رو آزار بده فرق میکنه

خب بعضی ها بیش از اندازه حساس هستن 

مطمئن باش زن داداش ایشون نسبت به خواهر خودش هم همین رفتار رو داره 

من خودم دختر دارم اصلا اجازه نمیدم بچم خونه کسی تنها بمونه یا با کسی جایی بره ( حتی نزدیک ترین ها هم اجازه ندارن بچم رو تا ی سوپر مارکت ببرن) یا مثلا وقتی با بچه های دیگه بازی میکنه در اتاق رو ببنده 

حالا میخواد به بقیه بربخوره خب بخوره مهم نیست برام فقط بچم برام اهمیت داره 

به هر حال اون بچه بزرگ میشه ومیره تو اجتماع . حساسیت بیش از حد تو هم خوب نیست

وقتی بزرگ بشه و بتونه از خودش محافظت کنه میتونه بره تو اجتماع 

ولی تا وقتی بچس و از خودش دفاعی نداره من وظیفه دارم از خطر دورش کنم 

تو همین سایت هزاران نفر گفتن وقتی بچه بودن مورد ازار جنسی توسط افراد خیلی نزدیکشون قرار گرفتن 

اتفاقا من حساسیتم رو دوست دارم کاش همه ی مادرها آگاه بشن و رو بچه هاشون حساس باشن

به هر حال اون بچه بزرگ میشه ومیره تو اجتماع . حساسیت بیش از حد تو هم خوب نیست

اره دقیقا حساسیت بیش از حد یه توهمه

بچه به خودش شک میکنه

ولی چ فایده الان ایشون فکر میکنه بهترین کارو میکنه و نظر هیچکی براش مهم نیست ولی من نمیگم مراقب بچه نباشه 

اینکه به خالش هم اعتماد نکنی واقعاا نهایت توهمه😂

🫂🌚
وقتی بزرگ بشه و بتونه از خودش محافظت کنه میتونه بره تو اجتماع ولی تا وقتی بچس و از خودش دفاعی نداره ...

مگه آدم بزگا مورد تجاوز قرار نمیگیرن .حساسیت زیادت اصلا خوب نیست فکر نکن اگه بچت بزرگتر بشه تو هم بهتر میشی همینطور همیشه اذیتی .باید مراقب بود وسپر به خدا .ما همه حال وهمه جا نمیتونیم مراقب بچه هامون باشیم

مگه آدم بزگا مورد تجاوز قرار نمیگیرن .حساسیت زیادت اصلا خوب نیست فکر نکن اگه بچت بزرگتر بشه تو هم به ...

تعداد بچه هایی که مورد تجاوز قرار گرفتن بیشتر از ادم بزرگ هاست و زخمی که میخورن هم عمیق تره 

بله باید به خدا سپرد ولی نمیشه بگیم سپردیم به خدا پس بیخیال باشیم 

جواب بده مگه نه همش حرص میشه تو دلت میمونهمنم میخام رفتارمو عوض کنم ....

متاسفانه سر وقتش بروشون نمیارم جواب نمیدم بعدشم دیگه نمیشه نمیدونم چرا ابنجورم ملاحظه همه رو میکنم غیر خودم،وگرنه تاحالا چندتا تذکر جدی باید میگرفت که بشینه سر جاش