2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145927 بازدید | 875 پست
اسی غیر اونا از شوهر بعدی بچه داری بازم ؟

۲ تا داره دختر و پسر 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی نمیزاری؟

عزیزم خیلی دارم سعی میکنم به خدا آپلود نمیشه بزار ی بار دیگه امتحان کنم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عکس نذاشتید که 🥲 خیلی دوست داشتم ببینمتون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسکرین بگیر بزار عزیزم راحت آپلود میشه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
عزیزم خیلی دارم سعی میکنم به خدا آپلود نمیشه بزار ی بار دیگه امتحان کنم

ی بار دیگه از عکس اسکرین شات بگیر 

حجمش کمتر شه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

رو حالت هواپیما بزنید و دوباره برش دارید .. تا نت بهتر شه

ان شاءالله خوشبخت شی

قربونت برم . سالها طول کشید خودمو پیدا کنم با زندگیم کنار بیام و البته همسرم صبوری کرد الان یه بچه دارم خوشبختم ولی خیلی سخت بهش غلبه کردم ...

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...