2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 82135 بازدید | 661 پست

مهمون روز اول راز و نیاز

روز دوم نون و پیاز

روز سوم چوب دراز

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم فهمیده هیچی بهش نمیگن بزا همون هر کاری دوست داره میکنه فقط خیلی نگرانه اینم نکنه خیانت داره ...

برو خونه مادرت حتما ۲هفته بمون اونا برن 

خودت باید دست به کار بشی تا زندگیتو نجات بدی بفهمی این جناب شوهر چه هدفی داره از این کاراش

واقعا حالم بد شد چه شوهر عجیبی داری

راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

خوب اگه مادرشوهرت زن خوبی هست تو هم به خوبی بهش بگو  بگو من خیلی حس بدی می گیرم شوهرم شما رو مجبور می کنه هر شب خونه زندگیتون ول کنید و بیایید اینجا.  من واقع از پس کارهام برمیام.  خودتون از فردا به شوهرم بگید دیگه زنت می تونه بچه رو تنهایی نگه داره احتیاج به من نداره! 

ولی واقعا چطور این اخلاق شوهر لجبازت تحمل کردی انگار می خواد زندگی کوفتت کنه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

چشم بازار رو کور کردین با این شوهراتون

واقعا هم

من تولد بچم بود رفت ی کیک گرفت کوچیک بحثمون شده بود رفت خاهرش رو گفت بیان بهش گفتم اگه اومدن درست برخورد نمیکنم چون اخلاق خوبی از خودت و خانوادت نمیبینم که بخام خوب برخورد کنم خسته شدم بس که احترام گذاشتم بی اهمیتی شد جواب کارام فکر کرد حرف میزنم چون میدید همیشه بی اهمیتی کنن بهم بازم با روی خوش باهاشون حرف میزدم

اومدن جز سلام باهاشون حرف نزدم کارم زشت بود اما وقتی بحث داشتیم گفتم شرایط مهمان ندارم نیار گوش نداد

گفت منم برا خانوادت جبران میکنم گفتم به درک

خاهرش رفت به همه زنگ زد گفت ولی یکیش زنگ نزدن بگن چه مرگت بود فقط غیبتم رو کردن

بحثمون کوچیک نبود نمیتونستم راحت بگذرم و وانمود کنم چیزی نشده

واقعا متاسم برا شوهرت کسی که جنبه و عرضه نداره از مادرش جدا شه حق نداره زن بگیره

منم مادرشوهر بسیار احمقی دارم که ولش کنن از خونه پسر بزرگش بیرون نمیره دختر برادرشوهرم ازدواج کرده هنوزم مادرشوهرم نمیزاره از پیشش برن همیشه خونشونه و پدرشوهرمم شاکیه

لطفا اگر کسی نطر خواست بهش راهکار بدین نگید دروغه همه جور خانواده تو ایران زندگی میکنن

۲۰ صفحه جلو اومدم خیلی سعی کردم جلو خودم رو بگیرم و بهت توهین نکنم اما نه دیدم نمیشه به شدت احمقی اس ...

حرف حق 👏👏👏👏👏

واقعا استارتر بی زبون بودنش خیلی اعصاب خورد کن هست

اگه یه روز ازدواج کردی اینو آویزه گوشت کن هرچی شد تا وقتی صد در صد مطمئن نشدی میخواس جداشی هیچی از م ...

ما یه فامیل داریم ، از روی آبروداری یا هرچیزی توهین هایی که شوهرش میکرد و کتک میزد رو به هیچ کس نمی‌گفت چندین سال. 

وقتی دیگه خواست جدا بشه همممه گفتن دروغ میگی. اگه شوهرت بد بود چرا همون موقع نگفتی. تو که همیشه اوکی فودی

خلاصه که بعضی چیزها رو باید بزرگتر ها بدونن تا حدودی.

عروس میگیرن گوشت قربونی نیست که هرطوری میخوان رفتار کنن. 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

حرف حق 👏👏👏👏👏واقعا استارتر بی زبون بودنش خیلی اعصاب خورد کن هست

شایدم داره ماها رو بازی میده. پشت کاربری ها آدمای عقده ای و سادیسمی زیاده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

ببخشید که این حرف رو میزنم ولی برداشت من اینه که شوهرت نمیخواد با شما تنها باشه حالا چرا ؟؟نمیدونم 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
شایدم داره ماها رو بازی میده. پشت کاربری ها آدمای عقده ای و سادیسمی زیاده

من گاهی اوقات می مونم یه عده چطور با مدی ازدواج می کنند که حتی هنوز سر بازی اش رو هم نرفته؟ یا چطور می تونند تو یه اتاق خونه مادرشوهر زندگی کنند؟ 

من ده روز خونه مادرشوهرم بودم روز آخر از استرس دستام داشت می لرزید با اینکه رابطه امون هم زیاد بد نبود!  اینکه بخواهی هر لحظه مراقب رفتار و حرف هات باشی و دیگران هم به چشم یه موجود زیادی بهت نگاه کنند خیلی سخته!

این همه بی زبون بازیت برا چیه 

به تخمدان چپت که عصبی میشه 

وا 

چته 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

عزیزم اگه مطمینی داره لح می‌کنه تو شل کن

اصلااااااا ابداااا نگو اینا برن و من اذیتم وفلان

کاملا ریلکس و کن و از زندگی لذت ببر

بذار روش کم بشع

اونا هم خسته میشن نمیان

قشنگ از حضور اونا تو بچه داری کمک بگیر بچه خیلی سخته اولش

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،