2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145988 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از تظاهر بدم‌میاد که چی ؟تا کی نقش بازی کنم؟ درسته عقایدمون فرق میکنه ولی من به حجاب و پوشیدگیش احتر ...

شما هنوز مادر نشده داری اینجوری صحبت میکنی

نقشی بازی نکردی اصلا که بخوای بگی ( تا کی ) بازی کنم

بالاخره شرایط همینه چه بپذیری چه نپذیری

اونم مجبور نیست یهویی یک نفرُ به عنوان مادرش بپذیره 

حداقل یکم سعی میکردی بد نبود

اسی میداری یا برم جوابمو بده لطفا

عزیزم شاید بیست بار گذاشتم ولی از اونجایی که شما اصرار میکنی دلم نمیاد نه بگم میزارم زود بر میدارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

میشه دوباره بزاری خیلی دوستدارم ببینمتون

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
مادر من هیجانی تصمیم گرفت چون فقط میخواست تو عروسی من باشه ولی بلایی سر روانم اومد که خودش یه مثنویه

میفهمم چی میگی برادرزاده من بچه طلاقه یه جوری با مادرش چپ افتاده ک هر چی میگیم برو ببینش اصلا راضی نمیشه حرفای خشونت آمیز میزنه راجبش.  من میگم مادر اول باید صلاح و آرامش بچه اش براش مهم باشه یا با مشاوره قدم ب قدم بره جلو نمیشه ک بگی ب هر قیمتی میخوام خودمو بهش نشون بدم اونم الان ک بچه خوشحاله نزدیک عروسیشه خاطره بد میمونه براش

والا من بعید میدونم اون عمو همچین نقش والد بازی کرده باشه فقط از حرص و کینه بچه ها رو گرفته

من عرض کردم نمیشناسم ایشون رو و نمیدونم چی بهشون گذشته فقط خواستم غیر از هیجانی که الان داره به روح و روان اون طفلک فک کنه . پذیرش ازدواج و زندگی جدید به خودی خود سخته چه برسه به اینکه با موضوعات حل نشده گذشته تلفیق شه

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
البته کلا حوزوی ها معمولا زود ازدواج میکنن

من اصلا کاری ندارم کیه اعتقاداتش چیه و چطور فکر میکنه فقط میدونم یه دختریچه نوجوونه سختی کشیدس و درکش میکنم ....

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...