2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145988 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم چی میگی برادرزاده من بچه طلاقه یه جوری با مادرش چپ افتاده ک هر چی میگیم برو ببینش اصلا راضی ن ...

آفرین قدم به قدم بنا به شرایط بچه و تحت درمان مشاور مجرب . نتیجه اش میشه مث منکه دچار واژینیسموس و افسردگی شدم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
دیگه دیده اتفاقا خیلی بدتر میشه عکس باحجاب تر بفرسته😑😑 مگه دخترش بچه است؟🙄

بگه اون تیپِ خونگیمه😂

اخه میدونی چیه شما حوزوی از نزدیک ندیدی،من دوستم اینجوری بود که از کسایی که موهاشون مشخصه و ارایش دارنو اینا خوششون نمیاد،اونارو توی جمعشون راه نمیدن و کلا با اونا نمیگردن.

میگم شاید اسی با حجاب بشه زودتر نتیجه بگیره.

قراره فقط وقتی دخترش دیدش با حجاب باشه نه کلا.

الان هممون اکثرا تیپو شخصیتمون شبیه اسی هست.کمتر کسی چادری و مقیدو فلانو،همون مقیدا هم فقط با شبیهِ خودشون میگردن

خدای مهربونم سیپورت