2777
2789
سلام من تاپیکهاتون رو قبلا خونده بودم... کاش صبر کنید تا بعد عروسیش، شما قطعا بخاطر عموی بچه ها نمیت ...

خلاصه طور داستان زندگی اسی رو میگی شاید الان حوصله نداشته بگه 

با برادرشوهرش ازدواج کرده؟ 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم یه جا دیدم گفتی ۲ قلوعن . اما فقط شما پیگیر یکیشون هستی اون یکی چی پس ؟ دلیلش چیه؟ اون‌کجاست؟

پسرمه نظامیه یه بار دیدمش از دور حقیقتا میترسم ارتباط بگیرم خیلی خشک و خشن و بسته به نظرم اومد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مادراشون رو زودتر میبخشن شما به زناشون نگاه نکن عزیزم مادر رو زودتر میپذیرن

اره منم چون دختره و شنیدم خیلی احساسیه اول میخوام سمت این برم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خلاصه طور داستان زندگی اسی رو میگی شاید الان حوصله نداشته بگه با برادرشوهرش ازدواج کرده؟

اره عزیزم بالاجبار

ایموجی 😑 برای موقعیت‌های زیر استفاده می‌شود:1. ناراحتی یا خستگی: وقتی کسی از یک موقعیت یا مکالمه خس ...

دقیقا همینه گل گفتی

۱_مثلا : بازم که شروع کردی 😑

۲_بازم که تکرار کردی😑

۳_مگه‌نگفتم نکن 😑

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

انشاالله همه چیز درست میشه رو در رو برو پیشش الان کلی سئوال توی ذهنشه اگه تونستی اول به پسرت نزدیک ش ...

پسرم خیلی خشک و بسته هست امیدی ندارم به ارتباط بهش گلم

اره عزیزم بالاجبار

چی شد ازش جدا شدی 

اونم تو رو میخاست 

انشاالله بهترین ها سر راهت قرار بگیره وخوشبخت ترین باشی

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
پسرمه نظامیه یه بار دیدمش از دور حقیقتا میترسم ارتباط بگیرم خیلی خشک و خشن و بسته به نظرم اومد

کجاست پیش کیه

چند سالشونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

اسی من ندیدم شات رو میشه بزاری دوباره؟؟

ایموجی 😑 گذاشته دخترشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40