2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 144654 بازدید | 875 پست
کجاست پیش کیهچند سالشونه

عزیزم قبلا زیاد توصیح دادم ۱۹ سالشونه با خانواده پدریشون جنوبن من خودم ساکن غربم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما بچه دیگه ای هم داری ؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

عزیزم قبلا زیاد توصیح دادم ۱۹ سالشونه با خانواده پدریشون جنوبن من خودم ساکن غربم

بله من اون ندیده بودم

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

خلاصه طور داستان زندگی اسی رو میگی شاید الان حوصله نداشته بگه با برادرشوهرش ازدواج کرده؟

همون سال های اوایل ازدواج دو قلو به دنیا آورده، همون موقع همسرشون فوت شده، خانواده همسرش گفتن اگر میخوای بچه هاتو داشته باشی باید تو این خونه بمونی و باید با عموشون ازدواج کنی. عمو بزرگتر از شوهر این خانم بوده، زن هم داشته. 

ایشونم با عمو ازدواج میکنه ولی خیلی اذیت میشه آخرش طلاق میگیره میره خونه پدرش که یه شهر دیگه بودن. 

میره پیش خانواده اش و دیگه بچه ها رو نمیبینه. تا الان که 19 سالشونه. 

بزار باز اسی

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اگ میزاری بگو انلاین باشم اگ نمیزاری بگو برم بخوابم

عزیزم زیاد گذاشتم نتم سرعتش پایینه آپلود نمیشه برو بخواب شبت شیک 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همون سال های اوایل ازدواج دو قلو به دنیا آورده، همون موقع همسرشون فوت شده، خانواده همسرش گفتن اگر می ...

لعنت ب عموی بچه ها

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
همون سال های اوایل ازدواج دو قلو به دنیا آورده، همون موقع همسرشون فوت شده، خانواده همسرش گفتن اگر می ...

ممنونم بابت توضیحاتت عزیزم

بمیرم الهی .چه سخت

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

لعنت ب عموی بچه ها

بیشرف مانع میشه بچه هامو ببینم ذهنشونم علیه من شستشو داده حسابی