2777
2789

خیلی خلاصه بهتون میگم کمکم کنید کسیو ندارم ازش مشورت بخوام

من با شخصی سه سال بودم تو این سه سال خیلی قهرو اشتی داشتیم اونم بی دلیل نه  ولی همیدگرو واقعا دوست داریم

اخرین باری ک جدا شدیم ۳ ماه دور بودیم ازهم من با یکی حرف میزدم حالا قرار اینا میزاشتیم ی روز ک من میخواستم با اون ‌اقا برم بیرون امد جلوی درمون اون مرد که عاشقش بودمم جلوی در بود حالا اینا با هزارتا دردسر باهام روبرو میشن با درگیری اینا خیلی دعوایی بدی بینشون پیش امد  من با اقای که ی مدت حرف میزدم که کامل قطع ارتباط کردم بعد یکی دو هفته رفتم با مردی که عاشقشم حرف زدم اونم از من خیلی دلش شکسته ک من چرا در نبودش اینکارو کردم خیلی حرف و گریه و اینا کردیم بهم گفت فرصت بده ببینم میتونم کنار بیام یا نه الان دو روزه میگذره بهم پیام داد که 

دل شکسته مو میتونی ترمیم کنی میتونی بیشتر از قبل منو عاشق خودت کنی. 

الان چیکار کنم چی بگم من خیلی دوسش دارم لطفا خودتون بزارید جای من نظرتون بهم بگید خیلی از حالت روحی داغونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوسش داری بهش بگو بیا از صفر شروع کنیم انگار این همه اتفاقات نیفتاده 

ی کیک بگیر بهش بگو بیا به حرمت دوست داشتنمون از صفر شروع کنیم باهم صادق باشیم ب هم اعتماد کنیم قهر و دعوا خدایی نکرده پیش اومد حل کنیم  وقت بزاریم واسه رابطمون مطالعه کنیم پیشرفت کنیم!✨

دوست داشتن و دوست داشته شدن خیلی قشنگه❤️

الهی خدا بهترینارو واستون رقم بزنه 

انشاالله هر چی صلاحتون🩵

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ببین باید بسنجی من ۴ ساله با اقای ایکس بودم انقد قهر اشتی داشتیم که اخرش جدا شدیم و خودم این تصمیمو گرفتم انقد ازار اذیت دیدم که جدا شدم حتی این وسط ی اتفاقایی افتاد ک به ضرر من تموم شد ولی همچنان اون عاشقمه من با وجود اون ضررها ازش دور. شدم و دیگم نمیخام ک برگرده

اگ میبنی میتونی جدا شی جداشو چون قهر اشتی زیادی بی میلی میاره و فقط اعصاب و روانتو بهم میریزی اگرم ک میدونی عاشق همینن چ تو چ اون برگردین و صحبت کنید بگو خط قرمزام اینه دیگه حوصلع جر بحث ندارم میخام کنار خوشبخت باشم زندگی ارومی داشته باشم بهش بگو سر جنگ نداری باهاش و همین