2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمای مهمون نواز و شریفین،ولی برای ازدواج با خودشون سازگارن

دوست همسرم کرده،با یه دختر تو تهران نامزد کرد،خیلی هم پسره پسر مودب و آقاییه ها،هزار برابر از نظر اخلاقی به همسر خود من سره،ولی بعد بله برون سر اختلافات فرهنگی خونواده ها و کنار نیومدن دختره نامزدی رفت رو هوا و جدا شدن

خودمم یه زمان یه پسر اصالتا کرد و ساکن تهران میخواس ازم خواستگاری کنه،اونم کلا خونوادش منو نمیپسندیدن.زن چاق دوس داشتن که من نبودم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خوشگلن خدا نصیب کنه

نه بابا. شاید نصفشون خوشگل باشن .که اونم باب میل خیلی ها نیست .همه بور و سفید دوس ندارن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تو اینستا ندیدم ولی خب تو واقعیت اینطور بودن. کلا یه حس دوری طلبی نسبت بهشون دارم.

من زیاددیدم اینکه میگفتن کوردازیادی متعصب هستن واین چیزارفتم اینستاگرام دیدم ایناک ازیکسری شهرای بزرگ هم خیلی آزادی دارن کلن اندامشون پیداس مث غربی هابیشترم پیجای کارای زیبایی

من زیاددیدم اینکه میگفتن کوردازیادی متعصب هستن واین چیزارفتم اینستاگرام دیدم ایناک ازیکسری شهرای بزر ...

به نظرم تعصب روی پوشش ندارن، تعصبشون روی خانواده و قومیت و این چیزاست. یه همکار دیگه داشتم کورد سنندج بود میگفت من به خانمم گفتم هرگز کاری نکن بین تو و خانواده م یکی رو انتخاب کنم چون اون موقع من برادرزاده ۵ سالمم به تو ترجیح میدم!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من زیاددیدم اینکه میگفتن کوردازیادی متعصب هستن واین چیزارفتم اینستاگرام دیدم ایناک ازیکسری شهرای بزر ...

کرمانشاهی ها تعصب ناجور ندارن.معمولی ن و گیر نیستن شکر خدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎