2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 144662 بازدید | 875 پست
خودم حس میکنم یعنی حرفی برای گفتن ندارم

آره ، تو همون مایه هاس..

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه عزیزم غصه نخور شاید اصلا تاحالا عکست رو ندیده خو اینجوری تعجب کردهک مثلا چی عکس فرستادی بدون اینک ...

قبلا عکسمو دیده عمش بهش نشون داده چشماش کپی خودمه دخترم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه عزیزم چون زن عموشون شدم و به زور طلاق گرفتم گفت داغ دیدن بچه هارو رو دلت میزارم طلاق نمیداد ممنوع ...

شما با برادرشوهرت ازدواج کرذی؟ 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ایموجی 😑 معمولاً برای نشان دادن بی‌حوصلگی، خستگی، یا بی‌تفاوتی استفاده می‌شود. گاهی هم نشان‌دهنده ن ...

یعنی بدش اومده ازم ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

انشاالله همه چیز درست میشه رو در رو برو پیشش الان کلی سئوال توی ذهنشه اگه تونستی اول به پسرت نزدیک شو مردا زودتر میبخشن و میپذیرن بعد از طریق پسرت با دخترت ارتباط بگیر

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

اسی  صد در صد شناختت 

ببخشیدا ولی بنظرم معنیش اینه با چه روی  بعد این همه مدت اومدی سراغم

بهش حق بده زمان کمی نیست و یهو ایجوری رفتی سراغش همین که حرف بد نزد یا بی حرمتی نکرد بهت خیلی خانومی کرده 

و اینکه بلاکت نکرد شاید منتظره براش توضیح بدی 

سلام من تاپیکهاتون رو قبلا خونده بودم... 

کاش صبر کنید تا بعد عروسیش، شما قطعا بخاطر عموی بچه ها نمیتونید برید عروسیشون، منطقی فکر کنید... 

و اینکه گفتید پسرتون بلاکتون کرده، خب احتمالا دخترتون هم شبیه اون فکر میکنه، میدونم پذیرفتنش خیلی سخته، ولی چاره ای نیست، باید آروم آروم ذهنیتش رو تغییر بدین. صبرتون باید زیاد باشه. 

بنظرم حتما باید واقعیت رو برای دخترتون توضیح بدین

یه بار به طور خلاصه همه ی آنچه به سرتون اومد رو تعریف کنید. بعد هم میتونید عکس شناسنامتون که هم اسم باباش هست هم اسم عموش رو بفرستید، این موضوع خیلی خیلی مهمه، اینکه دخترتون بفهمه بخاطر اون ها تن به اون ازدواج دادین خیلی مهمه. 

ممکنه خیلی دروغا گفته باشن، ممکنه حتی از اینکه شما اعتقاداتتون شبیهشون نیست سواستفاده کرده باشن حرفهای خوبی نزده باشن. یا مثلا گفته باشن مادرت ولتون کرد رفت تا بتونه ازدواج کنه. همه چیزی ممکنه. 

پس دخترتون حتما باید داستان شما رو هم بشنوه و یکطرفه قضاوت نکنه

راستی اگر بلاکتون کرد، یه ماه، چندهفته بعدش با یه فیک دیگه دوباره پیام بدید🙃

گلم یه جا دیدم گفتی ۲ قلوعن . اما فقط شما پیگیر یکیشون هستی اون یکی چی پس ؟ دلیلش چیه؟ اون‌کجاست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

قبلا عکسمو دیده عمش بهش نشون داده چشماش کپی خودمه دخترم

فدات شم غصه نخور ترو خدا 

میدونم سخته ولی سعی کن دیگه بیشتر از این خودتو نزدیک تر نکنی بهش 

فقط تو ی پیام تمام حرفای دلتو بگو 

بگو ک دوسش داری 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
چرا میخواستی ازش طلاق بگیری؟

متاهل بود و خودشم به شدت بد دل و زورگو کتکم میزد نمیزاشت پامو از خونه بیرون بزارم توی ی تاپیکی کامل توضیح دادم کاری کرد دل از بچه هام کندم و فرار خدا لعنتش کنه

یعنی بدش اومده ازم ؟

ایموجی 😑 برای موقعیت‌های زیر استفاده می‌شود:

1. ناراحتی یا خستگی: وقتی کسی از یک موقعیت یا مکالمه خسته شده باشد.

مثال: "بازم فراموش کردی کلیداتو؟ 😑"

2. بی‌تفاوتی یا بی‌حوصلگی: برای نشان دادن اینکه دیگر علاقه‌ای به ادامه موضوع ندارید.

مثال: "الان ساعت 3 صبحه، چرا پیام دادی؟ 😑"

3. واکنش به حرف یا رفتار آزاردهنده: وقتی کسی چیزی بگوید یا کاری کند که باعث اذیت شود.

مثال: "بازم داستانای بی‌ربطش رو شروع کرد 😑"

4. انتقاد خاموش یا سکوت معنادار: برای نشان دادن اینکه نیازی به توضیح بیشتر نیست، چون خیلی واضح است که چیزی اشتباه است.

مثال: "پس تو فکر کردی این یه ایده خوبه؟ 😑"

5. جواب‌های کوتاه و سریع: وقتی نمی‌خواهید بحث را ادامه دهید.

مثال: "خب؟ چرا جواب ندادی؟" - "😑"

به‌طور کلی این ایموجی حس ناامیدی یا عدم علاقه را منتقل می‌کند.

سلام من تاپیکهاتون رو قبلا خونده بودم... کاش صبر کنید تا بعد عروسیش، شما قطعا بخاطر عموی بچه ها نمیت ...

👌🏻عالی‌گفتی‌عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40