2777
2789
عنوان

یه قسمت کوتاه از سرنوشت غمگین من

469 بازدید | 33 پست

از بچگی پدر مادرم اختلاف داشتن مدام دعوا و کتک کاری بود اما ۱۵ سالم که بود یه مشکلی برا داداشم پیش اومد که باعث اختلاف شدید تر بین پدر مادرم شد دیگه یه جوری دعوا میشد که حتما باید زنگ میزدم پلیس بیاد جداشون کنه بابام خرج خونه رو نمیداد سر کار نمیرفت میگفت کار نیست هیچی تو خونه برای خوردن نبود ولی باز بابام انتظار داشت غذا بذاریم جلوش از تو دوتا مغازه اون زمان نسیه میاوردیم بابام رفته بود بهشون گفته بود اگه زنو بچم اومدن چیزی بهشون نده مامانم رفته بود در مغازه یه نوشابه و چند ا بسکوییت برداشته بود مغازه دار بهش گفته بود شوهرت ا

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه 

مامانم بعد از اون دنبال کار گشت اونموقع تو شهر کوچیک بودیم یه کار پیدا کرد بهم گفت بیا بریم گفتم تو الان ۴۷ سالته مگه چ قد میتونی کار کنی گفت بزیم ازین شرایط ک خیلی بهتره منم گفتم باشه اصن ۱۵ سالم بود هیچی حالیم نبود شهریور سال ۹۴ بود که اومدیم مرکز استانمون یه خونه ام گرفتیم اما بعد ۷ ماه مامانمم بیکار شد چند جا دیگم رفت سر  کار ولی پولش در حد گذران زندگی بود الان ده سال ازون روز گذشته روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم ک چرا باهاش اومدم مامانم غیابی طلاقشو گرفت الان بعد ده سال مامانم کاملا داغون شده دیسک کمر داره سیاتیک داره یه توده الان تو شکمشه شبانه روز داد میزنه از درد من کاریرنمیتونم براش بکنم زنگ زرم بابام میگه من چکار کنم روزی هزار بار میگم ای کاش ب حرف مامانم گوش نداده بودم نمیومدم باهاش شاید اونم نمیرفت حداقل یه خونه قدیمی داشتیم مال خودمون بود الان مستاجریم مامانم مریضه اصلا نمیدونم چه کنم نمیدونم اصلا برم کار کنم یا از مامانم مراقبت کنم یا کارای خونه رو بکنم و غذا بپزم...با خودم میگم ای کاش بر میگشتم ب اون روزا کاش علاوه بر مامانم منو هم گتک میزدو گشنگی میداد بهتر از شرایطیه ک الان دارم تورو امام حسین یرام دعا کنین دارم ب خودکشی میرسم  دیگه

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه برگردی خونه بابات ، الان بابات چکار میکنه

مامانم نمیاد طلاق گرفتن نمیخواد اصلا قیافه بابامو ببینه ازونطرف شهر کوچیکه و مردم پشتمون حرف میزنن خیلی اما دلیل اصلی اینه ک مامانم اصلا نمیخواد قیافه بابامو بیینه

نمیشه برگردی خونه بابات ، الان بابات چکار میکنه

بابام هیچی راحت میخوره و میخوابه یه حقوق بازنشستگی براش درست شد خونه ام داره راحت نشسته

بابام هیچی راحت میخوره و میخوابه یه حقوق بازنشستگی براش درست شد خونه ام داره راحت نشسته

پس راضی اش کن مادرتو بخاطر تو بیاد ، بگو من بخاطر تو اومدم الآنم تو بخاطر من بیا ، حرف مردم هم براتون مهم نباشه ، بری پیش بابات خیلی بهتره تا اینجوری آواره باشی اونجا خیالت راحته بابات هس تو میتونی یه کاری برا خودت دست و پا کنی کمک خرج باشی

مادربزرگ پدربزرگ یا دایی اینا کمکتون نمیکنن؟!

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

الان پدرت موظفه بهت خرجی بده. میتونی بری ازش شکایت کنی.

ماهی یکو نیم با التماس و تمنا و خواهش و بداخلاقیو فحش بهم میده ولی هیچی نمیشه  میگه ندارم از کجا بیارم

مادربزرگ پدربزرگ یا دایی اینا کمکتون نمیکنن؟!

مادر بزرگ مادریم فقط زندست  ارتباطی باهامون نداره یدونه دایی ام دارم که سمت ما نیست همدانه اصلا شماره ازش نداریم 

عزیزم مادرشما اون زمان چاره ای جز اون تصمیم نداشت

اره ولی الان صد پله وضعیتمون بدتره شب تا صب صب تا شب از درد ناله میکنه اما کاری نمیتونم بکنم براش