2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145780 بازدید | 875 پست
اسی میگم‌عکستو قبلا دیدهالانم عکستو براش فرستادی خب فهمیده تویی دیگهولی بلاکت نکردهولی هر چی هم که ب ...

خودمم واسه این در عجبم میگن  دختر احساساتیه ولی حس میکنم ی تیکه یخه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی این ایموجی رو بفرسته کنجکاو شدم ببینم کدوم ایموجی بوده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
😂😂😂😂 دماغش مثلا عملیه دیگهگچ گرفته دماغشو

اره اولش خودم گیج میزدم ولی باحاله 😁

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

همین که بلاک نکرده نشونه خوبیه

وای میرم با ترس و لرز نگاه میکنم ببینم بلاکم یا نه به جون پسرم دستام میلرزن میرم اینستا

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خودمم واسه این در عجبم میگن دختر احساساتیه ولی حس میکنم ی تیکه یخه

اسی شاید یخ نیست احتمالا گیج شده درکش کن هرچی باشه اینهمه سال با تفکرات عموش راجب شما زندگی کرده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

لطفا واسم صلوات بفرستید ممنون میشم محتاجم به دعا انشالله خداوند متعال صدبرابرشو بهتون برگردونه

ان شالا مشکل دوتامون حل شه عزیزم فرستادم برات