2777
2789

بابا یزره ایده داشته باشید...

حداقل طرفو تگ کنید ببینه امضاشو برمیداری و اخر مسخرش میکنی...

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ادمایی ک تا با یکی دعواشون میشه میرن تو تاپیکای طرف کلی کامنت فوهش میزارن متنفرم

یا از اینایی ک تا با ی کاربری بحثشون میشه سریع مشکلاتی ک  اون کاربر تو تاپیکاش گفته داره رو رو میکوبونن تو صورتش متنفرم

آره حتی همین یکی دو هفته پیش دیدم یکی امضامو برداشته بود ولی تگ نکرده بود 

هیچکس این امضا رو نداره 

اومدم بگم عهه امضای من قفل بود

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آره حتی همین یکی دو هفته پیش دیدم یکی امضامو برداشته بود ولی تگ نکرده بود هیچکس این امضا رو نداره او ...

خیلی بی لول بازی هست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خیلی بی لول بازی هست

دوس داشتم لااقل تگ میکرد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از ادمایی ک تا با یکی دعواشون میشه میرن تو تاپیکای طرف کلی کامنت فوهش میزارن متنفرمیا از اینایی ک تا ...

من با همچین آشغال هایی سر و کار داشتم حیف اسم آدم ک روشون میذاری ...کسی ک دل ی نفر دیگه رو بشکونه ب راحتی.  قطعا بویی از انسانیت نبرده

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
آره حتی همین یکی دو هفته پیش دیدم یکی امضامو برداشته بود ولی تگ نکرده بود هیچکس این امضا رو نداره او ...

فک کنم منظور اسی امضا من بود

الان دیدمش تو تاپیک یکی از کاربرا

اتفاقا قفل هم بوو😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من میدونم پروفایلم رو بردارم خیلیا میزارن😂🦦

من کلا تو سایت حکم اهدا دارم

یا اسمم ، یا کاربریم یا عکسم یا همه چیزمو برمیدارن😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

فک کنم منظور اسی امضا من بودالان دیدمش تو تاپیک یکی از کاربرااتفاقا قفل هم بوو😂😂😂

منم ضربه خوردم🤣

نامردا قفل هم میکنن