2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145680 بازدید | 875 پست
شاید اگه ترسم ریخت بهش پیام کامل دادم

اسی براش ننویس با ویس توضیح بده صدات رو بشنوه 

و تاکیید کن به عموش نگه چون شمارو تهدید کردن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشرف مانع میشه بچه هامو ببینم ذهنشونم علیه من شستشو داده حسابی

باید تمام حرفاتو ب دخترت بگی همه رو 

بگی ک عموی بچه ها اون حرف رو زده 

همه چی رو بگو 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
اسی براش ننویس با ویس توضیح بده صدات رو بشنوه و تاکیید کن به عموش نگه چون شمارو تهدید کردن

بنظرم با توجه به ایموجی ک دخترش داده، اگه فعلا جواب نده بهتره. چون جواب دخترشم زیاد محترمانه نبوده بهتره اسی صبر کنه اینطوری عزت نفسش حفظ میشه

خدانکنه گلم

اسی میگم‌عکستو قبلا دیده

الانم عکستو براش فرستادی خب فهمیده تویی دیگه

ولی بلاکت نکرده

ولی هر چی هم که باشه چرا نمیخواد حرفای شمارو هم بشنوه.

من شوهرم کاری میکنه که ناراحت میشم حتما حتما با گریه ازش میخوام درباره کارش توضیح بده.

اصلا بقیه گفتن تو مادرِ بدی بودی چرا نمیخواد حرفاتو بشنوه...ینی هیچ سوالی از شما توی ذهنش نیست.....

خدای مهربونم سیپورت
اسی قانون حق رو ب تو میده مگه میشه اون نتونه بزاره بچه هاتو ببینیتو مادرشونی

العان که خودشون دیگه بزرگن به شکایت و...نیست ولی بدبختیم اینه هم عموعه نمیزاره هم شوهر فعلیم اخه عموعه نظامی از اون کله گنده ها هه شوهرم میگه بشین دردسر درست نکن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

به پسرش پیام داده بلاکش کرده

کلا در جریان تاپیکاش هستم ولی نمدونستم به پسرشم پیام داده 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

بنظرم با توجه به ایموجی ک دخترش داده، اگه فعلا جواب نده بهتره. چون جواب دخترشم زیاد محترمانه نبوده ب ...

این عموی بیشرف خدامیدونه چیا گفته تا این حد کینه به دل گرفتن این بچه ها

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت