2777
2789

فرشته بود مهربون  بی ازار. دلش نمیومد کسی ناراحت کنه  همیشه شوخی میکرد تو هر جمعی بمیرم براش فرشته بود قدرش ندونستیم. نفس مون بود عزیزمون بود هنوز حس میکنم دروغ  باورم نمیشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرشته بود مهربون بی ازار. دلش نمیومد کسی ناراحت کنه همیشه شوخی میکرد تو هر جمعی بمیرم براش فرشته ب ...

روحش شاد خدا به دلتون صبر و ارامش بده💔😔 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
روحش شاد خدا به دلتون صبر و ارامش بده💔😔

من روزی ک گریه نکنم شبم صبح نمیشه فقط با گوشی سرم گرم میکنم با ارامبخش سرپام بخاطر بچهام

اره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای خدا انشالله ک جایگاهش بهشته من میدونم شما چی میکشی من ۲ خواهر از دست دادن ک یکیشون فقط ۱ماه بود عروسی کرده بود ما موندیم ی خونه پر از جهزیه ‌

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
من روزی ک گریه نکنم شبم صبح نمیشه فقط با گوشی سرم گرم میکنم با ارامبخش سرپام بخاطر بچهام

منم داداشم جوونم پارسال تصادف کرد. داغون شدیم. حس میکنم دیگه یه چیز مهم گم کردیم😭

این جسم و بدن و ظاهر و قیافه که شما ظاهراً فکر میکنید همین هستید، در مرگ فیزیکی از هم پاشیده می‌شود. ...

من در مورد زندگی بعد مرگ دارم تحقیق میکنم. میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟ 

وای خدا انشالله ک جایگاهش بهشته من میدونم شما چی میکشی من ۲ خواهر از دست دادن ک یکیشون فقط ۱ماه بود ...

خیلی سخت خیلی  وقتی سر خاک میریم انگار تازه خبرش بهمون دادن  انقد سخت ک خدا میدونه. داغ عزیز سخت من توان این همه بدبختی و درد ندارم