2777
2789
عنوان

کو خدا خدا میکنید

136 بازدید | 22 پست

پریود شدم دنیا ریخت سرم

این ماه ای یو ای کردیم دلمون خوش بود

برای خدا خدایی کاری داشت ناامیدمون نمیکرد اینماه انحام میشد؟

اگر واقعا وحود داشت براش اندازه مگس زحمت نداره ک انسان هارو از مشکلاتشون نجات بده اما تمیده چون وجود هم نداره اینهمه سال سرکار بودیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی مصلحت نیست که چیزی اتفاق بیفته

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

توی قران نوشته گاهی یه اتفاق ب ظاهرخوب میتونه بدترین سرنوشت برای یک انسان باشه گاهی هم یک اتفاق ب ظاهربدمیتونه بهترین سرنوشت باشه خدامیداند وشما نمیدانید حتما خداوند صلاح رودراین میدونه ک شما بچه نداشته باشین یاداره امتحانتون میکنه این چ رفتاریه ک دارید باخدا مثل زن عموم ک میگفت خدا اگ ب پسرم بچه داد نداد ب زور ازش میگیریم یعنی این بدددترین کفر آدم چطورمیخاد ازخدا ب زور چیزی بگیره واقعا

فک کردی بچه حلال مشکلاتهن بابامن محرد ۳۳ ساله دارم این حرفو بت میگمای کاش منو خدا نمی آوردحالا هم فک ...

اینهمه بچه بدنیا میاد هر روز کل دنیا

بچه ما خاست بدنیا نیاد حالا

افتادیم توی بدبختی 

کجا باهاشون معاشرت کردی ببیینی عقایدشون رو

یه دوست فلسطینی دارم واقعا آدمای عجیبی هستن گاهی من که دورم کم میارم ولی اونا فقط میگن حسبی‌الله و نعم الوکیل.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.